Köprülü Belediyesi Mağdurların yanında

Köprülü Belediyesi Mağdurların yanında

30.01.2020 13:36:09 0
Köprülü Belediyesi  Mağdurların yanında

Göle ilçesi Köprülü belediyesine bağlı Duran çam köyünde Abdullah Bingöl´e ait evde 27 Ocak 2020 tarihinde elektrik aksamından çıkan yangında ev tamamen yandı.   Çıkan yangında can kaybı yaşanmazken Abdullah Bingöl adlı vatandaşın evi kullanılmaz hale geldi.

Yaşanan olay hakkında Gazetemize açıklamalarda bulunan Göle Köprülü belde Belediye Başkanı Yücel Akkoç sosyal Belediyecilik anlayışı çerçevesinde mağdur ve ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olan Köprülü Belediyesi elektrik aksamından çıkan yangında evi yaşanmaz hale gelen vatandaşımız Abdullah Bingöl´e destek oldu. Akkoç, yanan evde bulunan a´dan z´ye bütün ev eşyalarının tamamı belediyemiz tarafından karşılandığını belirterek, Mağdur olan vatandaşımıza, yapılan hizmetin çok değerli ve gurur verici olduğunu söyledi. Başkan Akkoç, Köprülü Belediyesi olarak mağdur vatandaşlarımızın her zaman yanındayız dedi.

Başkan Akkoç, bundan 2/3 ay öncede Oktay Takkeli adlı vatandaşımızın da Ahır, Otluk ve bir adet hayvanının yandığını belirterek, Ardahan Milletvekili Orhan Atalay ve Ak Parti İl Başkanı Hakan Aydın´ın girişimleri sonucu bu vatandaşımıza da Hayvanlarına yedirecek ot, yakacak odun ve 5 bin Tl nakit para yardımında bulunduğunu sözlerine ekledi.  Haber: Bedrettin Şuay

 


1

Ardahan’da baraj, göl ve göletlere girmek yasaklandı

2

BAŞKAN BUDAK’TAN SOKAK HAYVANLARI İÇİN MÜJDE

3

BESİCİLER HAYVAN HASTANESİ İSTİYOR

4

Öğrenciler dolmuş fiyatlarında ki zam dedikodularını protesto etti

5

Serhat Ardahanspor Başkanından Belediye Başkanı Demir’e ziyaret