Köpekler kaldırımları mesken tuttu

Köpekler kaldırımları mesken tuttu

GÜNCEL 25.08.2021 14:07:41 0
Köpekler kaldırımları mesken tuttu

Bedrettin Şuay

Başıboş köpekler çözümlenemez bir sorun haline geldi. Sokak aralarında mahallede, çarşı merkezde sayısı her geçen gün artan başıboş köpeklere karşı yetkililerin duyarsızlığına dikkat çeken vatandaşlar yıllardır Ardahan´ın önemli bir sorunu olan başıboş köpekler ciddi bir tehdit oluşturuyor.

Ardahan´da hemen hemen her yerde, sürüler halinde dolaşan ve çöpleri karıştırıp yerlere döken, önemli bir sorun haline gelen başıboş köpekler artık şehrin en işlek bölgelerini de mesken edinmeye başladılar. Şehrin en işlek caddelerinin kaldırımlarında yatan başıboş köpekleri gören vatandaşlar, tepkilerini dile getirdiler.

Yetkililerin bu soruna çözüm bulmaması sebebiyle şehrin dört bir yanını mesken edinmeye başlayan başıboş köpeklerin sayısının her geçen gün arttığını söyleyen vatandaşlar, köpeklerin korkusundan sokaklarda yürüyemediklerini dile getirdiler. Kaldırımda yürürken köpekle karşılaşan ve korkarak kaldırımdan ana caddeye inmek zorunda kalan bazı bayanlar ise karşılaştıkları manzara karşısında tepkilerini dile getirdiler.


1

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

2

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

3

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

4

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

5

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler