Kömür, kardeşler, küçük yaşta büyük başarı kazandılar

Göleli milli sporcular kayak malzemeleri ile ödüllendirdi

GÜNCEL 1.10.2021 11:02:00 0
Kömür, kardeşler, küçük yaşta büyük başarı kazandılar

Göle Kaymakamı Haluk Koç,  Ülkemizi uluslararası spor müsabakalarında temsil eden Doğukan Kömür ve çeşitli Türkiye dereceleri bulunan Halil Kömür, kardeşleri kayak malzemeleri ile ödüllendirdi. Eğitim gördükleri okulda spor hayatlarına başlayan Kömür, kardeşler, küçük yaşlarda büyük başarılar kazandılar.

Atletizm branşı ile spor hayatına başlayan daha sonra Dağ Kayağına yönelen Doğukan kömür, ilk yarışında Türkiye 2. si daha sonraki yıllarda peş peşe Türkiye Şampiyonu olarak Milli takıma girerek İtalya’da düzenlenen Dünya Şampiyonasına katılacak 5 kişiden biri oldu.  Atletizm branşıyla spor hayatına başlayan Halil Kömür ise Dağ Kayağıyla tanışıp Milli takıma giremeye hak kazandı. Yaşının küçük olması nedeniyle yurt dışına çıkamayan Halil Kömür, yarışlarda peş peşe Türkiye 1. si oldu.

Köle Kaymakamı Koç, devletimizin başarılı öğrencilerin topluma kazandırılıp ülkemizi temsil etme düzeyine getirilmesi için tüm imkânlarını seferber ettiğini, bu alandaki gayret ve çabanın kesintisiz sürdürüleceğini, başarı gösteren her sporcumuza destek olmaya devam edeceklerini ve her daim sporcularımızın yanında olduğunu dile getirdi.

Kaymakam Koç, genç sporcularımızın bugünkü başarılarına ulaşmalarında yol göstericileri olan İlçe Gençlik Spor Müdürü Halil İbrahim Yılmaz’a da desteklerinden dolayısıyla teşekkür etti.


1

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

2

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

3

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

4

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

5

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor