Koç ve Karakoyun sahayı boş bırakmıyor

Dünyanın bile dikkatle izlediği 14 Mayıs 2023 seçimlerine günler kala AK Parti adayları sahada yaptıkları çalışmaları hızlandırdı.

SİYASET 9.05.2023 13:23:00 0
Koç ve Karakoyun sahayı boş bırakmıyor

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA

Dünyanın bile dikkatle izlediği 14 Mayıs 2023 seçimlerine günler kala AK Parti adayları sahada yaptıkları çalışmaları hızlandırdı. Sürecin başından beri yoğun çalışan AK Parti Milletvekili Adayları Kaan Koç ve Güven Karakoyun çat kapı ziyaretleri, esnaf ziyaretleri ile kurum ve kuruluşları ziyaret ederek partilerine destek istemeye devam ediyor.

AK Parti Ardahan Milletvekili Adayları Kaan Koç ve Güven Karakoyun seçim çalışmalarını kent merkezinde esnaf ziyareti yaparak sürdürdü. Esnafları tek tek gezen adaylar, hayırlı işler dileklerinde bulundular ve destek istediler.

Seçim çalışmaları kapsamında Ardahan merkezde esnafları ziyaret eden 28. Dönem AK Parti Milletvekili Adayları Kaan Koç ve Güven Karakoyun’a İl Başkanı Ersin Yılmaz, geçmiş dönem Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Merkez İlçe Başkanı Özgür Açıkyıldız ve İl Genel Meclis Üyeleri Levent Bilgili ve Selami Şenel ile partililer de eşlik etti. 

Esnaflar ve yol üzerindeki vatandaşlarla sohbet ederek hal ve hatırlarını soran Koç ve Karakoyun, yapılacak seçimler için destek istedi.

Kaan Koç, “Her sokağını karış karış bildiğimiz, yağmurunda birlikte ıslandığımız, ayazında birlikte üşüdüğümüz Ardahan için çok çalışacağız. Eli sıkılmamış, derdi dinlenmemiş tek bir hemşerimiz kalmayana dek sahadayız. Hep birlikte kazanacağız çünkü biz hep birlikte Ardahan’ız” mesajını paylaştı.


1

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

2

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

3

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

4

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

5

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri