KİTAP KAMPANYASI AMACINA ULAŞTI

Ardahan İl Kültür ve Turizm Derneği, “Okunmamış her kitap yenidir, kitaplarınızı köy okullarımızda ki öğrencilerle paylaşmak ister misiniz ve bir kitap bin çocuk, bir çocuk bin umut” temasıyla Ardahanlı köy çocukları için başlattı

GÜNCEL 2.08.2022 14:46:00 0
KİTAP KAMPANYASI AMACINA ULAŞTI

Ardahan İl Kültür ve Turizm Derneği, “Okunmamış her kitap yenidir, kitaplarınızı köy okullarımızda ki öğrencilerle paylaşmak ister misiniz ve bir kitap bin çocuk, bir çocuk bin umut” temasıyla Ardahanlı köy çocukları için başlattığı kitap kampanyası amacına ulaştı ve yoğun ilgi gördü.

Merkezi İstanbul Kurtköy’de bulunan Ardahan İl Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavir Deniz Aydemir, üye çalışmalarının yanı sıra başlatmış olduğu kitap kampanyası yoğun ilgi gördü. Deniz Aydemir Başkanlığında ki Ardahan İl Derneği, 4 Ağustos Perşembe günü Ardahan’a geliyor.

Ardahan ziyaretini gazetemize değerlendiren Başkan Aydemir: “Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teslim edilmek üzere başlatmış olduğumuz kitap kampanyamıza bugüne kadar toplanan kitaplar, başta Bahçeşehir Koleji Kurtköy Kampüsü, Era Kolejleri ve Elma Koleji olmak üzere duyarlılık gösteren tüm hemşehri ve komşularımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Kitaplarımız 3 Ağustos günü yola çıkacak ve 4 Ağustos günü Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edilecektir” dedi.


1

Bakan Işıkhan’ın çevrimiçi katılımıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

2

Ardahan Üniversitesi, ABD'deki Gazze protestolarında öğrencilere yönelik şiddeti kınadı

3

Yeşil sahanın sultanları grup liderini ağırlayacak

4

Ardahan'da Engelliler ve Kuruluş Personeli birlikte fidan bakımı yaptı

5

KURBANLIKLAR CEP YAKIYOR