KİTAP KAFE ÇOK YAKINDA HİZMETE GİRİYOR

Kitap Kafe'de hazırlıklar sürüyor

GÜNCEL 8.11.2023 15:32:00 0
KİTAP KAFE ÇOK YAKINDA HİZMETE GİRİYOR

Ardahan Belediyesi tarafından yapımı devam eden Kitap Kafe projesinde çalışmalar devam ediyor.

Ardahan Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında emekliler için Kitap Kafe projesini hayata geçiriyor. Rahat bir ortamda kitap okumak isteyenleri ağırlayacak olan Kitap Kafe, kitap bağışlarını bekliyor. Hazırlık aşamasında olan Kitap Kafe yakın zamanda Karagöl Mahallesi İnönü Caddesinde hizmete açılacak.

Kitap Kafe çalışmalarını yerinde inceleyen Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, kitap bağışında bulunmak isteyen herkesi bu değerli projeye destek olmaya çağırdı.

Emekli ve yaşlılar için kitap kafe oluşturduklarını ifade eden Başkan Demir, “Kitap kafeyi açmamızdaki gayemiz yaşlılarımız, emeklilerimiz gelip ücretsiz bir şekilde kitap, dergi ve gazete okuyabilsinler. Kitap kafe de günlük yerel ve ulusal gazeteler de bulunacak. Şuan da hazırlıklarımız tüm hızıyla sürüyor. Rahat bir ortamda kitapların okunacağı, gazetelerin okunabileceği bir mekan haline dönüştürüyoruz. Özellikle kahvehaneye gidemeyen emeklilerimizin, yaşlılarımızın rahatlıkla gelebilecekleri yer olacak. Bağış yoluyla çok sayıda kitap aldık. Ancak daha fazla kitaba ihtiyacımız var. Tüm hemşehrilerimizden Kitap Kafemize kitap bağışında bulunmalarını rica ediyorum. Bu değerli projemize kitap bağışında bulunarak destek verebilirsiniz. Nereye kitap bağışında bulunacağınızı düşünürseniz bizim kitap kafeyi tavsiye ediyorum. İl dışından bağışta bulunmak isteyenler kargolarını belediyemiz adına ücretsiz gönderebilirler” dedi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!