KİTAP KAFE AÇILIŞA HAZIR

Ardahan Belediyesinin hayata geçirdiği projelerden Kitap Kafe de çalışmalar tamamlanarak açılışa hazır hale getirildi.

GÜNCEL 3.01.2024 14:17:00 0
KİTAP KAFE AÇILIŞA HAZIR

Ardahan Belediyesinin hayata geçirdiği projelerden Kitap Kafe de çalışmalar tamamlanarak açılışa hazır hale getirildi. Kitap Kafe 05 Ocak Cuma günü düzenlenecek açılış töreni ile hizmete girecek.

Ardahan Belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında emekliler ve gençler için Kitap Kafe projesini hayata geçirdi. Rahat bir ortamda kitap okumak, ders çalışmak ya da sınava hazırlanmak isteyenleri ağırlayacak olan Kitap Kafe, 05 Ocak Cuma Günü saat 14.00’da Kaptanpaşa Mahallesi Edip Çanakcı Caddesinde düzenlenecek açılış töreni ile hizmete açılacak. Kitap Kafe’den her kesimden vatandaşlar faydalanabilecek. 

Kitap Kafe açılış törenine Ardahan halkını davet eden Belediye Başkanı Faruk Demir, “Ardahan’da bir ilk olan Kitap Kafe’mizi açmaya hazırlanıyoruz. Cuma günü yapacağımız açılışla bir sözümüzü daha gerçekleştirmiş olacağız. Yaşlılarımız, emeklilerimiz ve gençlerimiz her yönüyle temiz, düzenli ve nezih binamıza gelerek sakin ve sessiz bir ortamda ücretsiz bir şekilde kitap, dergi ve gazete okuyacaklar, gençlerimiz ders çalışabilecekler, zamanlarını faydalı geçirecekler. Kitap Kafe’den her kesimden vatandaşımız faydalanabilecek. Kitap Kafe projemiz ilimizin eğitim, sosyal ve kültürel yapısına çok büyük değerler katacaktır. Kitap Kafemiz şimdiden ilimize hayırlı uğurlu olsun. Tüm Ardahan halkını Kitap Kafe’mizin açılışına bekliyorum” diye konuştu.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti