KİTAP İYİLEŞTİRİR

Ardahan Adliyesi’nde hükümlü ve tutuklular için başlatılan kitap bağış kampanyası devam ediyor.

GÜNCEL 24.01.2023 17:03:00 0
KİTAP İYİLEŞTİRİR

Ardahan’da Adalet Bakanlığı tarafından “Kitap İyileştirir” sloganıyla ceza infaz kurumu kütüphaneleri için düzenlenen kitap bağış kampanyası başlatıldı.

Adalet Bakanlığı’nca Ceza İnfaz Kurumlarındaki hükümlü ve tutukluların kendilerini geliştirmeleri, boş zamanlarını etkin bir şekilde kullanmaları amacıyla oluşturulan kütüphaneler için 'Kitap İyileştirir' sloganıyla Ardahan Adliyesi’nde kitap bağış kampanyası başlatıldı. 15 Şubat tarihine kadar devam edecek kampanyaya destek olmak isteyenler Ardahan Adliyesi giriş katında bulunan standa kitap bağışı yapabilecek.

Kampanya hakkında bilgiler veren Ardahan Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Karabulut; “Kampanyamıza çok sayıda kitap bağışı oldu. Kampanyamız 15 Şubat tarihine kadar adliyemiz zemin katında devam edecektir. Kitap bağışı yapmak isteyenler bu tarihe kadar 09:00 - 16:00 saatleri arasında standımıza gelerek bağışını yapabilirler. Kampanyamızın toplum tarafından desteklenmesini fazlaca önemsiyoruz. Siz değerli kitapsever misafirlerimize umuda vesile olduğunuz için, kampanyamıza katıldığınız için teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı.


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu