Kent Konseyi Ata'nın Huzurunda

Türkiye Kent Konseyleri Birliği dönem Başkanlığının Ardahan'a geçmesi ardından Başkan Burak Taştan, Ankara’da yeni yol haritasını hazırlayarak çalışmalara başladı.

GÜNCEL 27.12.2021 11:53:00 0
Kent Konseyi Ata

Türkiye Kent Konseyleri Birliği dönem Başkanlığının Ardahan’a geçmesi ardından Başkan Burak Taştan, Ankara’da yeni yol haritasını hazırlayarak çalışmalara başladı.

Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün naaşının bulunduğu Anıtkabiri ziyaret eden Türkiye Kent Konseyleri Birliği dönem Başkanı Burak Taştan, Anıtkabir Hatıra Defterine şu mesajı yazdı:

“Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk; bugün, Ardahan’dan Edirne’ye kentler için büyük bir gönüllülük ile çalışan Kent Konseylerimizin oluşturduğu Türkiye Kent Konseyleri Birliği Yönetim Kurulu olarak manevi huzurunuzdayız. Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluş sürecinde gerçekleştirdiğiniz birlik ve dayanışma ruhunun bilinci ile kentlerimizin daha yaşanılabilir mekânlara dönüştürülmesi amacıyla, tavsiye ve önerilerimizle yerel yönetimlere katkı sunarak geleceğin kentlerini inşa etmeyi hedefliyor ve bu doğrultuda çalışıyoruz. Ülkemizin temellerini atarken oluşturduğunuz dayanışma ve işbirliği gücünü, bugün bizler Türkiye Kent Konseyleri Birliği olarak kurduğumuz iletişim ağı ile yaşatıyoruz. Bu duygu ve düşünceler ile Cumhuriyetimizin kuruluşunda hedeflediğiniz muasır medeniyetler seviyesine ulaşmış şehirler için Kent Konseyleri olarak gönüllülük esasına bağlı çalışmaya ve yerel yönetimlere katkı sunmaya devam edeceğiz.”


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!