Kaymakam Akduman ve Başkan Ulgar, DSİ’ye ilçenin taleplerini iletti

Posof ilçe Kaymakamı Emrah Akduman ve Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, ilçenin taleplerini DSİ 24. Bölge müdürüne ilettiler.

GÜNCEL 23.01.2023 16:00:00 0
Kaymakam Akduman ve Başkan Ulgar, DSİ’ye ilçenin taleplerini iletti

 Posof ilçe Kaymakamı Emrah Akduman ve Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar, DSİ 24. Bölge Müdürü Şükrü Baysal’ı makamında ziyaret ederek ilçenin taleplerini ilettiler. 

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Posof Belediye Başkanı Cahit Ulgar,  “İlçe Kaymakamımız Emrah Akduman ile birlikte DSİ 24. Bölge Müdürü Şükrü Baysal’ı ziyaret ederek görüşme gerçekleştirdik. İlçemizde yapılması planlanan çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunarak kendilerine ilçemizin taleplerini ilettik. Posof çayı ve dere yatakları ile ilgili projelerimiz var. Posof çayında suyun durağan hale getirilmesi ve mesire alanının olduğu alanda görsellik anlamında bir şeyler katmak için yapmayı planladığımız bazı çalışmalarımız var. Bu çalışmalarımız şuan projelendirme aşamasında. Önümüz de ki hafta DSİ 24. Bölge müdürlüğünden ekip ilçemize gelerek projelerle ilgili incelemelerde bulunacaklar. Bizleri makamında ağırlayan ve taleplerimizi boş çevirmeyen DSİ 24. Bölge Müdürü Şükrü Baysal’a ilçem adına teşekkür ediyorum” dedi.    


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu