Kayak merkezi açılışı değerlendirme toplantısı yapıldı

Vali Hüseyin Öner Başkanlığında, Yalnızçam Kayak Merkezi Sezonu açılışı değerlendirme toplantısı yapıldı.

27.01.2021 12:49:19 0
Kayak merkezi açılışı değerlendirme toplantısı yapıldı

Yalnız çam Kayak Merkezinde kayak sezonunun başlaması dolayısıyla Vali Hüseyin Öner, başkanlığında, tedbirlerin ve kamu kurumlarının görevlerinin değerlendirilmesi amacıyla toplantı yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Öner, Yalnızçam Kayak Tesislerinin ilimizin en önemli turizm değeri olduğunu belirterek, tüm tedbirleri alarak 2020-2021 kış sezonunu açtıklarını söyledi.
Ardahan Valiliği olarak Yalnız çam Kayak Merkezinin yıldan yıla iyileştirilmesi ve standardının yükseltilmesi için çalıştıklarını dile getiren Vali Öner, ?Yalnız çam Kayak Merkezimiz, bilhassa yerli turistlerimizin ve yöremiz insanının iltifat ettiği, vakit geçirdiği bir yer. Bizde Ardahan Valiliği olarak, ilgili kurumlarımızın aracılığı ile yıldan yıla buranın şartlarını iyileştirme ve standardını yükseltme gayretindeyiz. Bu anlamda bir taraftan turistlerimizin, kayak sporunu yapan kayak severlerin ve amatörlerin burada vakit geçirdiklerinde en güvenli bir ortamda söz konusu kayak sporunu yapmalarını sağlamaya yönelik tedbirler alıyoruz. Bir diğer taraftan meydana gelebilecek kaza ve yaralanmalar ve tehlikeli gelişmelere yönelikte çeşitli görevlendirmeler yapmak suretiyle insanımızın can ve mal güvenliğini sağlamaya çalışıyoruz. Dedi.
Öner, Yalnız çam Kayak Merkezimizde sezonu başlatmış durumdayız. Sezon boyunca, İl Özel İdaremiz, AFAD Müdürlüğümüz, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğümüz, İl Sağlık Müdürlüğümüz ve İl Jandarma Komutanlığımız üzerlerine tevdi edilen görevleri en iyi şekilde yerine getirecekler. İlimizin adını duyurmamıza vesile olan Yalnız çam Kayak Tesislerimizde ortaya koyacağımız hizmet kalitesiyle vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamanın yanında, ilimizin turizmine de inşallah olumlu katkılar yapacağız.? Toplantıya Vali Hüseyin Öner´in yanı sıra, Vali Yardımcısı Mustafa Gürbüz, İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal, İl Jandarma Komutanı Ali Naci Özdemir ve ilgili kurum amirleri katıldı.


1

Ardahan’da baraj, göl ve göletlere girmek yasaklandı

2

BAŞKAN BUDAK’TAN SOKAK HAYVANLARI İÇİN MÜJDE

3

BESİCİLER HAYVAN HASTANESİ İSTİYOR

4

Öğrenciler dolmuş fiyatlarında ki zam dedikodularını protesto etti

5

Serhat Ardahanspor Başkanından Belediye Başkanı Demir’e ziyaret