Kartepe belediye Başkanı Üzülmez Ardahanlılar`ın Davetine İcabet Etti

DERNEKLER 24.02.2015 10:42:14 0
Kartepe belediye Başkanı Üzülmez Ardahanlılar`ın Davetine İcabet Etti

Kocaeli Ardahan İli Kültür ve Dayanışma Derneği`nin 8. Geleneksel Ardahanlılar Kurtuluş Günü buluşmasına katılan Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, sivil toplum örgütlerini önemsediklerini gösterdi.

Seyfidar Çoban`ın başkanlığını yaptığı Kocaeli Ardahan İli Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetimi, geçtiğimiz Cuma günü Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez`i makamında ziyaret etti. Dernek yönetim kurulu üyeleri ziyarette Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez`i 8. Geleneksel Ardahanlılar Kurtuluş Günü Buluşması`na davet ettiler. Ziyarette Dernek Başkanı Seyfidar Çoban, "Kartepe İlçemize ve hemşerilerimize yönelik hizmetlerinizi takdirle izliyoruz. Başarılı çalışmalarınızın devamını dileriz. Dernek yönetimi olarak Kartepe`de gönüllerde kalıcı izler bırakacak işler yapacağınıza inancımız tamdır" dedi.

Dernek yönetiminden çalışmaları ve faaliyetleri hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederken, "Kartepe doğal ve eşsiz güzellikleri ile bir çekim merkezi olan ilçemizde, bizler hep sivil toplum örgütlerini önemsedik ve çalışmalarımıza ortak ettik" dedi.

Hafta sonu düzenlenen Ardahanlılar Kurtuluş Günü Buluşması`na katılan Başkan Üzülmez`i dernek başkanı ve yöneticiler kapıda karşıladı. Ak Parti Milletvekili aday adaylarının da ilgi gösterdiği ve katılımın yoğun olduğu gecede Dernek Başkanı Çoban beraberindeki üyeler ile birlikte oturan Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, geceye katkı sağlayanlara da dernek yönetimi adına plaket verdi.


1

Başkan Kurukaya’nın ilk icraatı temizlik oldu

2

Belediye Meclisi toplandı, yeni komisyon üyeleri belirlendi

3

AK Parti İl Genel Meclis Üyeleri Vali Çiçek’i ziyaret etti

4

40 bin TL maaşla çoban bulunmuyor

5

Vali Çiçek, Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Sektör temsilcilerini ağırladı