KARAGÖZ: “ÖZLENEN BAŞARI DOLU GÜNLERE ULAŞACAĞIZ”

Serhat Ardahanspor’un yeni başkanı Aykut Karagöz’den ilk açıklama geldi.

SPOR 20.10.2021 16:08:00 0
KARAGÖZ: “ÖZLENEN BAŞARI DOLU GÜNLERE ULAŞACAĞIZ”

ŞENOL KİRMAN

Ardahan’ı 2021-2022 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil edecek olan Serhat Ardahanspor’un yeni başkanı Ardahanlı işadamı Aykut Karagöz oldu.

Maddi açıdan zor günler geçiren Serhat Ardahanspor’a sahip çıkarak başkan olan Aykut Karagöz’den ilk açıklama geldi.

Serhat Ardahanspor Kulübü Başkanı Aykut Karagöz, Ardahan’ın simgesi olacak bir takım kurup, yönetimi, sporcuları ve taraftarı ile taraflı tarafsız herkesin taktirini kazanacak bir takım meydana getirerek özlenen başarı dolu günlere en kısa sürede ulaşacaklarını söyledi.

Başkan Karagöz açıklamasının devamında şunları söyledi ;

“Çok kıymetli Ardahanlı hemşerilerim Ardahan’ımızı yeşil sahalarda temsil eden ve ilimizin tanıtımında büyük bir misyon üstlenen Serhat Ardahan Sporumuzun güzide camiası;

Memleketine sevdalı olan her Ardahanlı gibi bende bu aziz toprakların çocuğu olarak memleketimize hizmet etme noktasında bugüne kadar üzerime düşen tüm görevleri hakkı ile yapmaya gayret eden bir kardeşiniz olarak bugün itibarı ile yeniden Ardahan adını elde edeceği başarılar ülkenin her yerinde duyuracak olan Serhat Ardahan sporumuzun Başkanlık görevini büyük bir onur ile üstlenmiş bulunmaktayım.

Gayemiz ilimizin simgesi olacak bir takım kurup, yönetimi, sporcuları ve taraftarı ile taraflı tarafsız herkesin taktirini kazanacak bir takım meydana getirerek özlenen başarı dolu günlere en kısa sürede ulaşmaktır.

Süratle eksiklerimizi tespit ederek, yapılması gerekenler noktasında gece gündüz demden çalışacak en kısa sürede Serhat Ardahan sporu hak ettiği yere getirecek hamleleri yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.

Serhat şehrimizin en önemli simgelerinden olan Serhat Ardahan sporumuzu hak ettiği yere getirmek adına bugünden itibaren yüreğinde memleket sevdası ile hareket eden herkesi bu yolda hep beraber omuz omuza yürümeye davet ediyorum.

Kapımızın Ardahan’ımıza hizmet etmek isteyen herkese amasız fakatsız ardına kadar açıktır ve tek hedefimiz Serhat Ardahan sporumuzun başarısıdır.

Birlikten doğacak kuvvet ile ve yeniden takımımızı üst liglere çıkarma heyecanı ile çıktığımız bu yolda tüm Ardahan kamuoyunun tam desteğini bekliyor ve bizim olanı hak ettiği noktaya çıkarmak için başlattığımız bu gönül seferberliğinde herkesi yanımızda saf tutmaya davet ediyorum.

Serhat Ardahan Sporumuzun başarısı için hem serhat şehrimizde yaşayan Ardahanlıları hem de Ardahan dışındaki tüm memleket sevdalılarını el birliği ile tek yürek olarak Serhat Ardahan Sporumuzu bir marka haline getirmeye davet ediyor çıktığımız bu kutlu yoldu Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum. Niyetimiz halistir inşallah akıbetimizde hayırlı olacak kimsenin şüphesi olmasın ki bu yolun sonu da şampiyonluklar olacaktır” ifadelerini kullandı.


1

Posof Belediyesinin güncel borcu belediye binasına asıldı

2

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

3

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

4

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

5

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler