Karadağlı Asansör hizmete girdi

Karadağlı Asansör Ardahan’a şube açtı

GÜNCEL 17.09.2023 11:03:00 0
Karadağlı Asansör hizmete girdi

Karadağlı Asansör düzenlenen görkemli açılış töreniyle Ardahan'da hizmete girdi. Oltu’da Karadağlı Asansör olarak bir süredir asansör sektöründe faaliyet gösteren Elektrik Elektronik Mühendisi Nur Güvercin Koçak işletmeciliğinde ikinci şubesini Ardahan’a açtı. 

Asansör sektöründe 25 yıldır hizmet veren Karadağlı Asansör, takip, kontrol, kurulum, bakım-onarım proje, etiketlendirme işlerini garantili ve kaliteli, insan güvenliğine odaklı, Türkiye'nin önde gelen imalatçılarıyla iş birliği halinde olan ve TSE, CE belgeli firma olarak Oltu’dan sonra Ardahan'da hizmete girdi. Karadağlı Asansör Ardahanlı Muhammet Hanifi Koçak'ın kızı Elektrik Elektronik Mühendisi Nur Güvercin Koçak işletmeciliğinde İnönü Mahallesi Kongre Caddesi Diş Hastanesi Kavşağı Migros karşısında düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine, CHP Ardahan Milletvekili Özgür Erdem İncesu, CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş, Milliyetçi Hareket Partisi Ardahan İl Başkanı Turgay Mert, Deva Partisi İl Başkanı Candar Yılmaz, Deva Partisi İlçe Başkanı Aşkın Yıldız, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkan Vekili Murat Baltacı, Oltu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Gülsün Musaoğlu’nun yanı sıra Oltulu ve Ardahanlı vatandaşlar katıldı.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu