KAR ERİYOR KÖSTEBEK YUVALARI BELİRDİ

Ardahan´da karların erimesiyle birlikte tahrip olan mahalle ve ara sokaklardaki yollar adeta köstebek yuvasına döndü.

ÇEVRE 14.03.2021 12:57:26 0
KAR ERİYOR KÖSTEBEK YUVALARI BELİRDİ

Ardahan´da karların erimesiyle birlikte tahrip olan mahalle ve ara sokaklardaki yollar adeta köstebek yuvasına döndü. Yollarda oluşan çukurlar sürücü ve yayalar için tehlike oluşturuyor.

Ardahan´da karlar eriyor, yollarda oluşan çukurlar meydana çıktı. Cadde ve sokaklarda oluşan çukurlar araçlarda ciddi zarara yol açıyor. Bu çukurlarda kar erimelerine bağlı olarak su birikintileri oluştu.

Vatandaşlar kar yağışları esnasında buzlanma tehlikesine karşı yolları tuzlayan belediye ekiplerinin kar erimeleri sonrası gerekli çalışmayı yapmadığından şikayetçi oluyor.

YOLLAR KÖSTEBEK YUVASI

Bahar mevsiminin gelmesi ile birlikte karlar eriyor yollarda oluşan çukurlar ortaya çıktı. Köstebek yuvasına dönen yollar araçlara zarar veriyor. Bozuk yollar sürücüler için kaza tehlikesi oluştururken aynı zamanda araçlarında masrafa yol açıyor. Kar erimeleriyle meydana çıkan çukurlar araçlarda teker patlaması, amortisör arızası, rot ve dümen arızaları gibi zararlara yol açıyor. Bu durumda araçlarda 300 lira ile 2 bin lira arasında bir masraf ortaya çıkabiliyor.

Kar erimeleri sonrası yolların köstebeğe döndüğünden yollardaki çukurlardan şikayet eden araç sürücüleri, ? Ardahan´da araç kullanmak zorlaştı. Ana caddelerde fazla olmasa da mahalle araları köstebek yuvasına döndü. Araçların ön takımları zarar görüyor. Her kış bitiminde sanayiye gidiyoruz, sırf bu yollar yüzünden masraf çıkıyor. Kar yağarken yolları tuzluyorlar. Karlar kalktıktan sonra kimse yolların durumuna bakmıyor. Ortalık rezil bir halde. Herkese zarar bu durum? dedi.


1

Başkan Faruk Demir, mal varlığını açıkladı

2

Milletvekili Koç, “Şehrimizi doğunun incisi haline getireceğiz”

3

HER KESİME ULAŞARAK PROJELERİNİ ANLATIYOR

4

Seçim günü hava durumu nasıl olacak?

5

DÖRDÜNCÜ TAZİYE EVİ HİZMETE AÇILDI