KAPALI OTOPARK HİZMETE GİRİYOR

Ardahan’da Kapalı Otopark hizmete açılıyor.

GÜNCEL 24.11.2022 15:21:00 0
KAPALI OTOPARK HİZMETE GİRİYOR

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan’da Kapalı Otopark hizmete açılıyor. Ardahan Belediyesi tarafından 2017 yılında yapımına başlanan ve bir süredir çalışmalara ara verilen yeraltı kapalı otoparkın yapımında sona gelindi.

Milli Egemenlik Parkı’nda bulunan 2160 metre kare alana sahip 92 araç kapasiteli yeraltı kapalı otoparkın Ardahan’da park sorununu büyük ölçüde azaltması bekleniyor. Son hazırlıkları sürdürülen otopark 1 ay içerisinde hizmete girecek.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, gazetemiz mensuplarıyla birlikte yapımında son aşamaya gelinen yeraltı kapalı otoparkta incelemelerde bulundu.

Kapalı otoparkın geldiği son durum ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Faruk Demir, kış mevsiminde araçların etkilenmeyeceği, bölgenin en modern kapalı otoparkın 1 ay içerisinde hizmete gireceğini söyledi.

Kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayımın başladığını belirten Başkan Demir, “Kapalı otoparkımızın yapımına 2017 yılında başlanmış ve kaba inşaatının büyük bir bölümü tamamlanmıştı. Yüklenici firma ile bir takım sorunların yaşanmıştı. Firma ile olan hukuki sorunları bitirdik. 2160 metre kare alana sahip 92 araç kapasiteli otoparkımızın alt zeminini tamamladık, aydınlatmasını büyük oranda tamamladık, ısıtma ve soğutma sistemleri, kumanda odaları ve yönetici odalarının yapılmasıyla birlikte en geç 1 ay içerisinde hizmete açacağız. Isıtmalı, modern, kış mevsiminde araçların soğuktan etkilenmeyeceği bölgenin, en modern kapalı otoparkına sahip olacağız. Arkadaşlarımız hummalı bir çalışma içerisinde, tamamlandığında ilimizde eksikliği hissedilen bir ihtiyacın giderilmesi adına katkı sağlayacak. Ardahan’ımıza hayırlı olsun” diye konuştu.


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu