Kaldırım işgallerine kim dur diyecek?

Ardahan şehir merkezinde bazı esnafların yaya kaldırımlarını gereğinden fazlasıyla işgal etmesi vatandaşı canından bezdirdi.

ÇEVRE 31.08.2021 21:13:42 0
Kaldırım işgallerine kim dur diyecek?

ŞENOL KİRMAN

Ardahan şehir merkezinde bazı esnafların yaya kaldırımlarını gereğinden fazlasıyla işgal etmesi vatandaşı canından bezdirdi. Atatürk Caddesinde ki kaldırım işgali ile ilgili  çekmiş olduğu fotoğrafı gazetemiz ihbar hattına gönderen bir vatandaş şikayetini dile getirdi.

Ardahan´da yaygın olan kaldırım işgallerinin önüne bir türlü geçilmiyor. Vatandaşlar, kaldırımlarda yürümekte zorlanırken, zabıtalardan iş yerlerine denetim yapılması istendi.

Ardahan´ın en işlek caddeleri başta olmak üzere birçok caddede bazı esnafın eşyalarını kaldırımlarda sergilemesi, vatandaşların yürümesini engelliyor. Bu durum vatandaşların şikayetine yol açıyor. Vatandaşlar belediyenin bu konuda derhal gereğini yapması gerektiğini belirtti.

ZABITA GÖRMÜYOR MU?

Kaldırım işgallerinin ortadan kaldırılmasını isteyen vatandaşlar, ?Dükkanların yaya kaldırımında tezgah açması hem çirkin bir görüntü oluşturuyor hem de kaldırımda insanların geçişini engelliyor. Belediye zabıta ekipleri bu yaya kaldırımlarını işgal eden esnafı hiç mi görmüyor? Bu durumun bir an önce ortadan kaldırılması için Belediye Başkanımız Faruk Demir´in duruma el atmasını istiyoruz? dedi.


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı