Kahya Elektrik’ten kombi bakım kampanyası

Kahya Elektrik güvenli ve tasarruflu kombi performansı için bakım kampanyası başlattı.

GÜNCEL 21.08.2023 14:40:00 0
Kahya Elektrik’ten kombi bakım kampanyası

Kahya Elektrik, güvenli ve tasarruflu kombi performansı için bakım kampanyası başlattı. Kombi bakımı için hala harekete geçmediyseniz kışa girmeden mutlaka kombilerinizi uzman bir teknik servise göstermeniz büyük önem taşıyor. Kışa girerken kombi bakımınızı kesinlikle yaptırın.

Kombi kullanıcılarını kışa hazırlamak ve olmadık zamanlarda beklenmedik sorunların önüne geçmek için kampanya düzenleyen Kahya Elektrik, 30 Eylül’e kadar indirimli bakım hizmeti sunuyor. Verimlilik ve güvenlik açısından büyük önem taşıyan periyodik bakım, cihazın ömrünü uzatırken onarım ve işletme maliyetlerini de düşürüyor.

Ardahan ve Artvin’de kombi bakım hizmeti veren Kahya Elektrik, kombi cihazlarının ve peteklerin bakımları konusunda tüketicileri bilinçlendiriyor. Siz de Kahya Elektrik’in kampanyalı bakım indiriminden yararlanmak için 30 Eylül’e kadar 0478 211 2828-0546 403 2937 numaralı telefonlardan bakım servisine ulaşabilir, kışa güvenle girmek için kombinize bakım yaptırabilirsiniz.

Kahya Elektrik Kombi Bakım Ustası Yener Kahya, “Biz müşterilerimize kombi bakımlarının yetkili servisler tarafından yaz aylarında yaptırmalarını tavsiye ediyoruz, çünkü kış aylarında hem yoğunluk artıyor, hem de vatandaşlara zamanında yardımcı olamayabiliyoruz. Vatandaşlarımız. Bu yüzden vatandaşlar yaz aylarında kombi bakımlarını yaptırırlarsa hem sıcak hem de güvenli bir kış geçirebilirler. Kombiden alınan verim artarken düzenli olarak yaptırılan kombi ve petek bakımları ile faturada yüzde 25’e varan tasarruf sağlamaları mümkün. Tüm marka kombilerin bakımı ve petek temizliği, Mesleki yeterlilik belgesi ile garantili tüm kombilerin bakımı, anlaşmalı sigorta şirketleri (DASK) kapsamında ki kombi bakımı ve petek temizliği yapılmaktadır. Kahya elektrik olarak kombi bakımı ve petek temizliğinde kampanya başlattık. Kombi bakımı 400 TL, petek temizliği 400 TL, Bakım+temizlik 500 TL. Kampanyamız 30 Eylül tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan yararlanmak isteyen tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz. Cihazınızın güvenliği ve uzun ömürlü olması açısından yetkili olmayan özel servisleri aramamanızı önemle hatırlatırız. Bakım dahil her türlü talep ve sorularınız için 0478 211 2828-0546 403 2937 numaralı telefonlardan bilgi alabilirsiniz”.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu