Kadına yönelik şiddetle mücadele eğitici eğitimi düzenlendi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü Merkez ve Merkez'e bağlı ilçelerde bulunan tüm okullarda daha eşit ve adil bir toplum için çalışmalara devam ediyor

GÜNCEL 7.04.2023 11:55:00 0
Kadına yönelik şiddetle mücadele eğitici eğitimi düzenlendi

Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğü, çalışmalarını; kadına yönelik şiddetin kabul edilemez olduğu inancıyla ve sıfır tolerans ilkesiyle, çok boyutlu olarak tüm tarafların katılımıyla kararlılıkla sürdürüyor.

İl Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut, Başkanlığında Ardahan Rehberlik ve Araştırma Merkezi koordinesinde Merkez ve Merkez'e bağlı ilçelerde bulunan tüm okullarda daha eşit ve adil bir toplum için çalışmalara devam ediyor.

Bu kapsamda, kadınların ve çocukların güvenliğini ve refahını korumak ve bu alanda çalışan okulların bilgi ve müdahale kapasitelerini güçlendirmek amacıyla “Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Eğitici Eğitimi” düzenlendi.

Düzenlenen eğitime İl  Milli Eğitim Müdürü Erhan Bulut, Ardahan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ertaç Baki, Ardahan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Demir, tüm okul müdürleri ve Ardahan İl Emniyet Müdürlüğünün Aile İçi Şiddetle ve Çocuk Suçlarıyla Mücadele komiser biriminin tamamı katılım göstererek istişarelerde bulundular.

 

 


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti