Kadın futbol takımı deplasman için araç bulamıyor

Kuraspor kadın futbol takımı deplasmana gidebilmek için araç sorunu yaşıyor.

SPOR 11.12.2023 15:51:00 0
Kadın futbol takımı deplasman için araç bulamıyor

Ardahan’ı Kadınlar 3. Ligi’nde temsil edecek olan Kuraspor, yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. Kuraspor, hafta sonu deplasmanda Şenkayaspor ile hazırlık maçında karşılaşacak. Kuraspor kadın futbol takımı deplasmana gidebilmek için araç sorunu yaşıyor.

Kısıtlı imkanlarla sezon hazırlıklarını sürdüren Kuraspor Kulübü, deplasmanda oynayacakları karşılaşmaya gidebilmek için Ardahan Üniversitesinden araç tahsis edilmesini istiyor.

Kuraspor Başkanı Ümit Sarıkaya yaptığı açıklamada, “Ardahan’ımızı 2023-2024 sezonu Kadınlar 3. Ligi’nde en iyi şekilde temsil etmek için hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. 16 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Şenkayaspor ile hazırlık maçı yapacağız. Şenkaya’ya gidebilmek için araç sorunu yaşıyoruz. Maddi imkanlarımız kısıtlı. Takımımızı eksiksiz Şenkaya’ya götürmek istiyoruz. Araç konusunda Ardahan Üniversitesinden destek bekliyoruz. Serhat Ardahanspor’un deplasman maçları için araç tahsisinde bulunan Ardahan Üniversitesi Rektörü Mehmet Biber’e teşekkür ediyorum. Kulübümüzün deplasman maçları için de aynı desteği sağlamasını talep ediyorum. Ardahan’ın tek kadın futbol takımı olan Kuraspor’a sahip çıkalım” dedi.  

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!

2

Ardahan Barosu’ndan TBB’ye ziyaret

3

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

4

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

5

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı