KAÇAR TANTUNİ HİZMETE GİRDİ

Ardahan´da yeni bir lezzet kapısı olan ?Kaçar Tantuni? hizmete girdi.

17.07.2019 14:42:58 0
KAÇAR TANTUNİ HİZMETE GİRDİ

Ardahan´da yeni bir lezzet kapısı olan ?Kaçar Tantuni? hizmete girdi.

İşletmeciliğini Sevdamız Ardahan Derneği Başkanı Levent Pehlivan ile Eğitimci ve Siyasetçi Halil Kaçar´ın yaptığı Kaçar Tantuni Ardahan´da görkemli bir törenle hizmete girdi.

Mersin´in meşhur yemeklerinden bir tanesi olan Tantuni, Ardahan´da Kaçar Tantuni salonunda ağız tadıyla yiyebilirsiniz. Kaptanpaşa Mah. Atatürk Cad. Halk Bank karşısında hizmet veren Kaçar Tantuni, tantuni severleri bekliyor.
İşletmenin açılışına Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, eski Ardahan Belediye Başkanı Mikail Kayatürk, Ardahan Esnaf Odalar Birliği Başkanı Yılmaz Kaya, Ardahan Esnaf Odası Başkanı Mustafa Morkoç, Ardahan Şoförler Odası Başkanı Asim Özer, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

Kaçar Tantuni sahipleri Levent Pehlivan ve Halil Kaçar konuklarını kapıda karşılayarak misafirlere ikramda bulundular.

Mersin´in meşhur tantunisini Ardahan´da vatandaşlar ile buluşturmayı hedeflediklerini ifade eden Kaçar Tantuni İşletme Sahiplerinden Levent Pehlivan ve Halil Kaçar, ´´ Ustalarımızın özenle yaptığı Mersin´ in meşhur yemeği tantuniyi Ardahan´da açtığımız mekanımızda damağına düşkün vatandaşlara en güzel hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Ardahan´da böyle bir mekana ihtiyacın olduğunu gördük ve işletmemizi deneyimli personel ile birlikte hizmete açıyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza, vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz? dediler. Haber: Şenol Kirman


1

Ardahan’da baraj, göl ve göletlere girmek yasaklandı

2

BAŞKAN BUDAK’TAN SOKAK HAYVANLARI İÇİN MÜJDE

3

BESİCİLER HAYVAN HASTANESİ İSTİYOR

4

Öğrenciler dolmuş fiyatlarında ki zam dedikodularını protesto etti

5

Serhat Ardahanspor Başkanından Belediye Başkanı Demir’e ziyaret