Kaan Koç, seçim öncesi yaşlıların 'hayır duasını' aldı

AK Parti Ardahan Milletvekili adayı Kaan Koç, köylerde ziyaret ettiği yaşlıların elini öperek hayır dualarını aldı.

SİYASET 5.05.2023 15:30:00 0
Kaan Koç, seçim öncesi yaşlıların

Şenol Kirman/Ardahan Medya

AK Parti Ardahan Milletvekili Adayları ve parti teşkilatları tüm kadrosuyla sahada vatandaşla kucaklaşıyor. AK Parti Ardahan Milletvekili adayı Kaan Koç, köylerde ziyaret ettiği yaşlıların elini öperek hayır dualarını aldı.

14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere 1 hafta kala AK Parti milletvekili adayları çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. AK Parti Ardahan birinci sıra adayı Kaan Koç, seçim çalışmalarına Ardahan merkez köylerinde, ikinci sıra adayı Güven Karakoyun ise Göle ilçesinde devam etti.

Milletvekili adayı Kaan Koç, İl Başkanı Ersin Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı özgür Açıkyıldız ve partililerin katılımıyla merkez köyleri ziyaret etti. Ziyaretlerinde büyük, küçük demeden her kesimin ilgisi ile karşılaşan Koç, yaşlılarla ayrı ayrı ilgilendi hayır dualarını aldı.  Kaan Koç’u bağrına basan vatandaşlar ‘sen bizim öz evladımızsın’ diyerek tam destek vereceklerinin sözünü verdiler.

İkinci sıra adayı Güven Karakoyun ise, memleketi olan Göle ilçesinde yoğun bir çalışma yürütüyor. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamaya özen gösteren Karakoyun, Göle Belediye Başkanı İlhan Gültekin ve partililerin katılımıyla köylerde vatandaşlarla buluşarak, halkın sorun ve taleplerini dinledi ve partisine destek istedi.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı