Jeopark toplantısı yapıldı

Ardahan’ın Jeopark potansiyelinin ortaya konularak, kalkınma temelinde tarihsel, kültürel ve doğal miraslarının daha etkin şekilde değerlendirilmesi amacıyla Vali Hayrettin Çiçek başkanlığında ‘Jeopark’ toplantısı gerçekleştirildi

GÜNCEL 23.02.2024 12:11:00 0
Jeopark toplantısı yapıldı

Ardahan’ın Jeopark potansiyelinin ortaya konularak, kalkınma temelinde tarihsel, kültürel ve doğal miraslarının daha etkin şekilde değerlendirilmesi amacıyla Vali Hayrettin Çiçek başkanlığında ‘Jeopark’ toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya Belediye Başkanı Faruk Demir, Rektör Prof. Dr. Mehmet Biber, İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Ardahan Üniversitesinin uygulamaya koyduğu “Jeopark Ardahan” Projesinin değerlendirildiği toplantıda, uygulama yöntemleri ve projede gelinen son durum konuşuldu.

Vali Hayrettin Çiçek, Ardahan’ın sahip olduğu doğal ve kültürel miras öğeleri ile jeopark olma potansiyeline sahip bir vilayet olduğunu, bu nedenle kalkınmış, tanınan, jeopark markası ile özdeşleşmiş bir turizm şehri yapmak için çalıştıklarını söyledi.

Toplantıda, Jeopark Ardahan projesi tanıtıldı ve Jeopark Ardahan konulu bilgilendirme sunumları yapıldı.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak