JANDARMADAN ÖRNEK ÇALIŞMA!

ARDAHAN'DA MEHMETÇİĞE GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ VERİLDİ

GÜNCEL 29.11.2021 13:04:00 0
JANDARMADAN ÖRNEK ÇALIŞMA!

Suç ve suçlularla mücadele eden Ardahan Jandarma Komutanlığı, hazırladığı projelerle örnek çalışmalara imza atıyor. Ardahan’da vatani görevini sürdüren erbaş ve erlere KOSGEB Ardahan İl Müdürlüğü tarafından,  Girişimcilik Destek Hizmetleri hakkında eğitim verildi.

Ardahan İl Jandarma Komutanlığı örnek bir çalışmaya imza atarak, erbaş ve erlerin askerlik hizmeti sonrası iş hayatında sıkıntı çekmemeleri ve girişimci yönlerini ortaya koyabilmeleri için bir proje hazırladı. 

Ardahan İl Jandarma Komutanlığı emrinde vatani görevini yapmakta olan erbaş ve erlere yönelik, askerlik hizmeti sonrasında üretime katkıda bulunmaları ve bu doğrultuda farklı hizmet/imalat sektörlerinde işyeri açmaları halinde devlet tarafından sunulan girişimcilik finansal destekleri hakkında bilgi edinmelerini sağlamak amacıyla,  KOSGEB Ardahan İl Müdürlüğü tarafından eğitim verildi.

Eğitim faaliyeti ile birlikte,  farklı illerinde ikamet eden erbaş ve erlerin askerlik hizmeti sonrasında sosyal ve ekonomik hayata hızla uyum sağlamaları ve üreten bir düşünce yapısıyla ekonomiye katkıda bulunmaları amaçlanıyor.


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!