Jandarmadan kaçakçılık operasyonu

Ardahan´da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda, ruhsatsız 7 tabanca, 4 av tüfeği ile bu silahlara ait mühimmat ve tarih eser ele geçirildi.

3.12.2020 16:52:44 0
Jandarmadan kaçakçılık operasyonu

ŞENOL KİRMAN        

Ardahan´da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda, ruhsatsız 7 tabanca, 4 av tüfeği ile bu silahlara ait mühimmat ve tarih eser ele geçirildi.

Ardahan İl Jandarma Komutanlığı ve KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, Damal ilçesine bağlı Burmadere köyünde kaçakçılığın önlenmesine yönelik çalışma kapsamında bir adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda, (1) adet silah tamirinde kullanılan matkap, (1) adet tetik, iğne ve fişek yapımında kullanılan taşlama cihazı, (1) adet Mengene Tezgahı (1) Kaynak Makinesi, (1) Portatif Kürek, (5) adet 9 MM Ruhsatsız Tabanca, (2) adet 6,35 MM Ruhsatsız Tabanca, (4) adet Ruhsatsız Av Tüfeği, (25) adet 16 cal. av tüfeği fişeği, (37) adet 6,35 mm. tabanca fişeği, (28) adet 9 mm. tabanca fişeği, (10) adet 7,65 mm. tabanca fişeği, (25) adet silah tamir ve imalatında kullanılan özel malzemeleri (Tetik Tertibatı,Emniyet Tertibatı vb), (84) Adet Kuru Sıkı tabanca fişeği, (1) adet Discover Marka Define Arama Dedektörü, (21) adet Muhtelif Tür ve Ebatlarda Tarihi Eser ele geçirildi.

Olayla ilgili bir şahıs gözaltına alınarak Adliyeye sevk edildi.


1

“Hanak Tel Peyniri” coğrafi işaret tescili aldı

2

Damal mesire alanında temizlik çalışması

3

GSF resim bölümü öğrencisi Ozan Çimli ödül kazandı

4

Ardahan Çamlıçatak Ormanında toplumsal farkındalık oluşturuldu

5

Öğrencilerden Başkan Demir’e 23 Nisan ziyareti