JANDARMA EKİPLERİ DOĞA DOSTU ÖĞRENCİLERLE EL ELE VERDİ

Ardahan’da Jandarma ekipleri ve Üniversite öğrencileri çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla mesire alanında çevre temizliği yaptılar.

GÜNCEL 13.06.2022 13:04:00 0
JANDARMA EKİPLERİ DOĞA DOSTU ÖĞRENCİLERLE EL ELE VERDİ

HABER: ŞENOL KİRMAN

Ardahan’da Jandarma ekipleri ve Üniversite öğrencileri çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla mesire alanında çevre temizliği yaptılar. Ardahan’da çevre bilincinin oluşturulması adına 7’den 70’e hitap eden farklı organizasyonlar düzenleniyor.

Bu yılki teması 'Sıfır Atık' olarak belirlenen “Türkiye Çevre Haftası” etkinlikleri çerçevesinde,  Ardahan İl Jandarma Komutanlığı ve Ardahan Üniversitesi Bir Düşüncem Var Gençlik Kulübü işbirliği ile mesire alanında çevre temizliği gerçekleştirildi.

Jandarma personeli ve Ardahan Üniversitesi Bir Düşüncem Var Gençlik Kulübü üyesi öğrenciler, çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Cemal Tural Mesire alanında poşet poşet atık topladı.

Jandarma personeli ve öğrenciler, çevreye olan duyarlılıklarını gösterirlerken, Ardahan halkına da piknik yaptıktan sonra çöplerini toplamalarını, ulu orta bırakmalarının hem çevre kirliliği hem de canlılara zarar verdiğine dikkat çekerek, duyarlı davranmalarını istediler. Etkinliğin ardından Jandarma personeli ve üniversite öğrencileri piknik yaptılar.


1

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

2

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

3

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

4

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

5

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler