Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 182. Yıl dönümünde mescit açılışı yapıldı

Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 182. Yıl dönümünde mescit açılışı yapıldı

GÜNCEL 14.06.2021 19:15:08 0
Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 182.  Yıl dönümünde mescit açılışı yapıldı

Bedrettin Şuay

Ardahan´da  Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 182. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında yapımı tamamlanan ve jandarma personeli ile misafirlerin ibadet edeceği mescidin açılışı yapıldı.İl Jandarma Komutanlığı içerisinde yapılan törene, Ardahan Valisi Hüseyin Öner, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Cumhuriyet Başsavcı Vekili Hakdiler Pehlivan,  kurum müdürleri diğer ve jandarma personeli katıldı.

Burada konuşan Ardahan Valisi Hüseyin Öner, jandarmanın özellikle Kovid-19 sürecinde gece gündüz demeden çok çalıştığını belirterek, İl Jandarma Komutanı Albay Ali Naci Aldemir´e teşkilat adına teşekkür etti.Açılışı yapılan mescidin de sosyal imkanlar açısından önemli bir hizmet olduğunu aktaran Öner, şunları kaydetti: Jandarmamız, Emniyetimiz ile birlikte vatandaşlarımızın, insanımızın huzuru için, selameti için şehirlerimizde olsun, kırsal alanlarımızda olsun, bütün riskleri göze almak suretiyle fedakarca hizmet ediyor, gayret ediyor. Öncelikle ben jandarmanın 182. kuruluş yıl dönümünde jandarma personelimizin fedakârca çalışmaları için kendilerine teşekkür ediyorum. Bu pandemi döneminde başarılı hizmetler sunuyorlar. Bayram seyran demeden hep görev başındalar. Sosyal imkânlarının da güzel olması gerekiyor, taltif edilmeyi hak ediyorlar. Alay komutanımız vasıtasıyla biz de âcizane bir takım destekler verdik.

 Alay komutanımıza teşekkür ediyorum. Kendisini tebrik ediyorum, jandarmamızın bahçesini, sosyal alanlarını çok güzelleştirdi. Jandarma teşkilatımızın değerli çalışanlarının memnun kalacağı güzel vakit geçireceği, aynı zamanda misafir olarak gelen sizlerin, bizlerin de burada memnun kalacağı çok hoşça vakit geçirecekleri çok güzel bir mekân olmuş. Gördüğünüz gibi kamelyalarımızla çevre düzenlemelerimizle. Tabi hepsinden güzeli, özeli Mescidimiz. Burada emeği katkısı olanlardan Allah razı olsun. Hayırlı uğurlu olsun, Jandarmamıza gelen misafirlerimiz ibadet ihtiyaçlarını hemen sosyal tesis bitişiğinde güzel bir alanda ifa edecekler. Cemaati bol olsun inşallah.? Vali Hüseyin Öner´in konuşması ardından İl Müftüsü Remzi Pehlivan Mescidin açılış duasına yaptı. Tören katılımcılara yapılan yemek ikramıyla sona erdi.

 

 

 


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!