İzmaritler küllüğe

Ardahan Belediyesi tarafından şehrin birçok noktasına konulan sigara küllükleri sayesinde, sigara izmaritleri buralara atılacak.

GÜNCEL 28.09.2023 14:40:00 0
İzmaritler küllüğe

Ardahan Belediyesi tarafından şehrin birçok noktasına konulan sigara küllükleri sayesinde, sigara izmaritleri buralara atılacak.

Ardahan Belediyesi temiz bir çevre için şehrin birçok noktasına sigara küllükleri yerleştiriyor. Sağlığa verdiği ciddi zararların yanı sıra çevre katliamı da yaratan sigara izmaritleri, bundan sonra belli noktalara yerleştirilen küllüklere atılacak. Görüntü kirliliğinin yanında doğada iki yıl gibi uzun bir sürede yok olan ve ciddi bir tahribata sebep olan sigara izmaritleri tehdit olmaktan çıkacak.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’in katılımıyla Kars Garajı bölgesinde ve Hamam Sokakta çeşitli yerlere konulan sigara küllükleri sayesinde, yerlere sigara izmariti atılmasının önüne geçilmesi planlanıyor. Belediye tarafından sigara küllükleri, kısa sürede şehrin geneline yaygınlaştırılacak.

Ardahan’da daha temiz bir çevre ve yaşanır bir kent yaratmak için birbirinden farklı projelere imza atan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, “Sokak ve caddelerde yerlere atılan sigara izmaritleri kötü bir görüntü oluşturuyor. Bunun önüne geçmek için şehrin muhtelif yerlerine kendi kadememizde yapmış olduğumuz sigara küllüklerini yerleştirdik. Vatandaşlarımızdan sigara izmaritlerini yerlere değil küllüklere atmalarını rica ediyoruz. Ardahanlı hemşerilerimizin bu konuda da duyarlı davranacağına eminim” dedi.

 

ŞENOL KİRMAN/ARDAHAN MEDYA


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak