İYİ Parti Göle teşkilatı, sokak hayvanlarını besledi

İYİ Parti Göle İlçe Teşkilatı, soğuk havalardan en fazla etkilenen sokak hayvanlarını unutmadı.

GÜNCEL 11.01.2023 15:34:00 0
İYİ Parti Göle teşkilatı, sokak hayvanlarını besledi

HABER: ŞENOL KİRMAN

İYİ Parti Göle İlçe Teşkilatı, soğuk havalardan en fazla etkilenen sokak hayvanlarını unutmadı. Kuru ayazın yaşandığı Göle ilçesinde termometreler gece eksi 24,6 dereceyi gösterirken sokak hayvanları yiyecek bulmakta zorluk çekiyor.

İYİ Parti Göle İlçe Teşkilatı, soğuk havaların etkisini gösterdiği günlerde yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanlarının yardımına koştu.  İYİ Parti Göle İlçe Başkanı Serkan Karabulut ve teşkilat üyeleri, birçok noktaya mama bırakarak, can dostların beslemelerini sağladılar.

İYİ Parti Göle İlçe Başkanı Serkan Karabulut, “Onlar bu dünyayı paylaştığımız, tercih ve seçim şansı olmayan canlılardır, onları zorlu hava şartlarında yalnız bırakmayalım. Bizlerden yardım eli bekleyen sokaktaki can dostlarımıza yardım elimizi uzatarak hayatta kalmalarına yardımcı olalım. Çevremizde sokak hayvanlarının çoğunlukta olduğu bölgelere onlar için mama ve başka yiyecekler bıraktık. Onlar konuşamaz, dertlerini anlatamazlar ama biz anlayabiliriz. Bu soğuk kış günlerinde, onlar da can taşıyor. İlçe Başkanlığımız tarafından soğuk hava nedeniyle dışarıda zor durumda kalan can dostlarımıza mama ve çeşitli yiyecekler verildi. Bir kap suyu mamayı esirgemeyin. Sokak hayvanlarını unutmayın." ifadelerini kullandı.


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı