İYİ PARTİ ADAYLARINA GÖRKEMLİ KARŞILAMA

İYİ Parti Ardahan Milletvekili Adayları, memleketleri Ardahan'da binlerce kişi tarafından yüzlerce araç konvoyu eşliğinde büyük bir sevinç ve coşkuyla karşılandı.

SİYASET 18.04.2023 11:15:00 0
İYİ PARTİ ADAYLARINA GÖRKEMLİ KARŞILAMA

Şenol Kirman/Ardahan Medya

İYİ Parti Ardahan Milletvekili Adayları Aytekin Kaya, Nabire Reçber, Ankara’da gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısının ardından Ardahan’a geldi. 

İYİ Parti Ardahan Milletvekili adayları Aytekin Kaya ve Nabire Reçber, memleketleri Ardahan'da binlerce kişi tarafından yüzlerce araç konvoyu eşliğinde kurban kesilerek büyük bir sevinç ve coşkuyla karşılandı. Vatandaşlar ve partililer tarafından Çamlıçatak Köyü mevkiinde karşılanan milletvekili adayları, kendilerini bekleyen partililerle ve vatandaşlarla selamlaştı.

Halktan büyük bir ilgi gören adaylar, daha sonra yüzlerce araç konvoyu eşliğinde Hanak ve Göle ilçesinde giderek seçim ofislerini ziyaret edip, seçmenleriyle buluştu.

Vatandaşların sevgi gösterisinde bulunduğu İYİ Parti Milletvekili adayları, Hanak ve Göle ilçesi ziyaretlerinin ardından Ardahan’a gelip şehir turu atıp halkı selamladılar. Milletvekili adayları daha sonra seçim ofisinde açıklamalarda bulundular.

İYİ Parti Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat yaptığı konuşmada; “Tek adam rejimin sona ereceği, parlamenter sistemin yeniden faaliyete geçeceği 14 Mayıs genel seçimleri için milletvekili adaylarımız ile birlikte sahaya inmiş bulunuyoruz. Çalışmalarımızı en üst düzeyde sürdüreceğiz, ekiplerimiz, kadrolarımız, adaylarımız, teşkilatımız güzel. En güzel şekilde de çalışarak bunu 14 Mayıs’ta İYİ Partinin zaferi ile sonuçlandıracağız. İYİ Parti olarak var gücümüzle çalışacağız Ardahan’da da İYİ Partiyi iktidara taşıyacağız, bir milletvekilini alacağız ve halkımıza en güzel hizmeti vereceğiz” dedi. 

İYİ Parti Ardahan birinci sıra Milletvekili adayı Aytekin Kaya yaptığı açıklamada; “Ankara’da ki aday tanıtım toplantısında Genel Başkanımız Meral Akşener bize şunu emretti; Aytekin Kaya Ardahan’ın hizmetkarı olacaksın. Ben geçen sene Ardahan’a gittim, esnafın durumunu gördüm, sıkıntıları biliyorum, iş adamısın bölgeye hassasiyetin var ve seni Ardahan’a emrediyorum, Ardahan’a gönderiyorum. Genel başkanımızın emrini kabul ettim, il başkanımızda olurunu verdi ve Ardahanlı hemşerilerime hizmet etmek için geldim. Çantacı aday söylemlerini asla kabul etmiyorum, 16 yaşıma kadar Hanak’taydım. Daha sonra okumak için İstanbul’a gittim, çalıştım, çabaladım ve her ilerledikçe de bölgeme, ilime iş ve istihdam için yardımcı oldum. Ardahan’da ki sıkıntıların bitmediğini gördüm ve kollarımı sıvayarak vicdani olarak bir şeyler yapmam gerektiğini kendime görev bildim. Ardahan il olduğu günden beri sorunlarıyla ilgilenen ve siyasetle ilgilenen birisi olarak gördüm ki Ardahan nüfusunun yüzde 50’sini kaybetmiş ve her geçen gün göç veriyor. Eğer böyle giderse çok değil 5 yıl içerisinde Kars’a bağlanmış bir ilçe oluruz. Onun için Ardahan’da üreteceğiz, Ardahan’da kazanacağız, Ardahan’da istihdam yaratacağız, Ardahan’da ev yapacağız ve Ardahan’da oturmanın yollarını arayacağız, gençlerimizin burada iş bulup kalmalarını, kendilerine bir hayat kurmalarını sağlayacağız. Bu bizim vatana olan borcumuzdur. Aytekin Kaya olarak işimi, gücümü, makamımı mevkiimi her şeyimi bırakarak geldim buradayım, temizim, onurluyum, gururluyum, Ardahanlı olarak haysiyetliyim, bu haysiyetimle, değerlerimle, sermayemle tırnaklarımla kazandığım başarıyı, sermayeyi doğdum topraklara da yapmak istiyorum. Bunun için Ardahanlı tüm hemşerilerimden destek bekliyorum. Ardahan’da göç etmiş sonradan gelip ev yapanlardan değilim. Ardahan’da 20 yıl önce evimi yaptım. Evimi ilerleyen günlerde herkese açacağım basın mensuplarının huzurunda kimin çakma Ardahanlı olduğunu kimin neler yaptığını açıklayacağım. Ben Ardahan için baş koydum, Ardahan’dan milletvekili adayı oldum, Ardahan’dan milletvekili seçileceğim. Ben Ardahan’dan bir şey almaya değil, ben Ardahan’a her şeyimi koymaya, her şeyimi vermeye geldim. Buradan milletvekili olarak çıkmak, genel başkanımızı parlamenter sisteme geçtikten sonra başbakan yapacağız ve Ardahan meydanına genel başkanımızı başbakan olarak indirtmek istiyorum. Bugün bizleri karşılamaya gelen bağrına basan tüm Ardahanlı hemşerilerime saygılarımı sunuyor, desteklerini bekliyorum” diye konuştu.

İYİ Parti ikinci sıra milletvekili adayı Nabire Reçber ise; “Eğitimci birisi olarak eğitim alanında hizmet vereceğim. Aytekin Kaya’nın kazanması için çaba göstereceğim ve Ardahan’da eğitim kalitesinin yükselmesi için gayret göstereceğim. Herkese teşekkürlerimi sunuyorum Ardahanlı hemşerilerim desteklerini bekliyoruz” dedi.


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak