İYİ Parti Adayı Aytekin Kaya, Ardahanlılara çağrıda bulundu…

İYİ Parti Ardahan Milletvekili Aytekin Kaya: “Bir oyunuzu 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, bir oyunuzu da hemşeriniz olarak İYİ Parti adaylarına vermenizi bekliyorum”

SİYASET 24.04.2023 12:38:00 0
İYİ Parti Adayı Aytekin Kaya, Ardahanlılara çağrıda bulundu…

İYİ Parti Ardahan Milletvekili Aytekin Kaya: “Bir oyunuzu 13. Cumhurbaşkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na, bir oyunuzu da hemşeriniz olarak İYİ Parti adaylarına vermenizi bekliyorum”

İYİ Parti Ardahan birinci sıra Milletvekili adayı Aytekin Kaya, yayınladığı mesaj ile Ardahanlılara çağrıda bulunarak tüm sorunların çözümü noktasında kendisine fırsat vermelerini istedi.

“Bizim derdimiz doğup büyüdüğüm, derdiyle dertlendiğim, acısıyla yandığım, sahipsizliğine usandığım, sevinciyle kıvandığım, atalarımın toprağı bu nadide şehre ve kıymetli hemşerilerime hizmet etmektir” diyen Kaya’nın mesajı şöyle:

“Ben Aytekin Kaya, İYİ Parti Ardahan Milletvekili adayı olarak karşınızdayım. Ardahan’ın problemlerini ve çözüm yollarını biliyor, bunları çözmek için sizden bana bir fırsat vermenizi istiyorum. Allaha şükürler olsun ki maddi hiçbir şeye ihtiyacımız yoktur. Bizim derdimiz doğup büyüdüğüm, derdiyle dertlendiğim, acısıyla yandığım, sahipsizliğine usandığım, sevinciyle kıvandığım, atalarımın toprağı bu nadide şehre ve kıymetli hemşerilerime hizmet etmektir.

Sevgili Ardahanlılar; Bürokrasiyi bilmeyen, bürokratik çevresi olmayan engelleri aşamaz, yapılması gerekenleri kabul ettiremez, çözüm üretemez. İthalatı, ihracatı, üretimi, istihdamı, proje yapmayı, projeleri uygulamayı ve yönetmeyi biz biliriz. Yaylaya çıkıp kurt korkusu çekmeyen, kışın üşüyünce ellerini soğuk suya sokmayan, sıcak ekmekle çeçil peynir yemeyen, isli çaydanlıktan çayını demlemeyen, deresinde yüzüp balığını tutmayan, çayırında tırpan çekmeyen, bir horum ot için terlemeyen, ormanında mangal yakıp çöpünü temizlemeyen, hastasına doktor bulamayınca kaderine boyun eğmeyen bizim derdimizi bilemez.

Sevgili Hemşerilerim, biz, şehrin merkezine bıraksanız kendi köyünü bulamayacak kadar Ardahan’a yabancı, çantacı aday değiliz. Gördüğünüz gibi Ardahan’ımızın ve Ardahanlıların problemlerine, dertlerine vakıf olduğumuz gibi çözüm yollarını da biliyoruz. Şehrimize hiç kimseden destek almadan yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Takdir önce Allahtan, sonra sizden ve gayret bizdendir. Sizden bir oyunuzu 13. Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na, bir oyunuzu da hemşeriniz olarak İYİ Parti adaylarına vermenizi bekliyorum. Saygılarımla.”


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!