İYİ Parti Adayı Özdemir´den esnafa ?Kurtuluş? ziyareti

İYİ Parti Adayı Özdemir´den esnafa ?Kurtuluş? ziyareti

25.02.2019 12:27:32 0
İYİ Parti Adayı Özdemir´den esnafa ?Kurtuluş? ziyareti

İYİ Parti Ardahan belediye Başkan Adayı Mete Özdemir ve Partililer Ardahan esnafını ziyaret ederek, Ardahan´ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 98. Yıldönümünü kutladılar.
Aday tanıtım ve seçim çalışmaları kapsamında Ardahan esnafını ziyaret eden Özdemir,? Ardahan´ımızın Düşman işgalinden kurtuluşu vesilesi ile biz de halkımızın, esnafımızın arasına karışarak onların kurtuluş coşkularına ortak olduk. Bu gün aziz Ardahan´ımızın 43 yıl süren esaretten kurtuluşunun 98. yıl dönümü. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ve tüm şehit ve gazilerimizi; saygı, minnet ve rahmetle anıyor, tüm hemşerilerimizin kurtuluş gününü kutluyor, huzur, esenlik ve mutluluklar diliyorum? dedi. Bizler sizler için yola çıktık, sizlerle yıllarca aynı kaderi paylaştık. Bundan sonrada aynı ortak paydalar için mücadele edeceğiz diyen İYİ Parti adayı Mete Özdemir, ? Yüzümüzü güneşe dönme vaktidir. Güneş 31 Mart sabahı Ardahan´ın üzerine doğacak. Esnaf, Sanayici ve tüm vatandaşlarımız için önemli projelerimiz var ve bu projeleri seçilir seçilmez gerçekleştirmek bizlerin boynumuzun borcudur. Var gücümüzle çalışacak bölgemizin kalkınması için gerekli yatırımları almasını sağlayacağız. Yolumuz iyilik yolu, yolumuz doğruluk yolu? dedi. Özdemir, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini ve sahada olduklarının belirterek, vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz, gördüğümüz yakın ilgiden ve teveccühten dolayı daha da enerji topluyoruz? dedi.
Ziyaretleri sırasında , Sevdamız Ardahan Derneğinin başlatmış olduğu ?" Doğu Ekspresin son durağı Ardahan olsun " kampanyasına imza atan Özdemir ve partililer, kampanyaya sonuna kadar destek veriyoruz? dedi. Ufuk Işık


1

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

2

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

3

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

4

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

5

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler