İstanbul Sancaktepe’ye Turgay Akpınar Atandı

Geçtiğimiz dönem Sancaktepe Belediye Meclis Üyeliği görevinde de bulunan siyasetin deneyimli ismi Turgay Akpınar, İstanbul Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanlığı’na atandı.

SİYASET 13.12.2021 15:35:00 0
İstanbul Sancaktepe’ye Turgay Akpınar Atandı

İstanbul Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanlığı’na Ardahan Bağdeşen (Kınzodamal) Köyü nüfusuna kayıtlı Turgay Akpınar atandı.

Geçtiğimiz dönem Sancaktepe Belediye Meclis Üyeliği görevinde de bulunan siyasetin deneyimli ismi Akpınar, çevresinde sevilen ve hemşehri camiasının kanaat önderi olarak tanınıyor.

AK Parti’de başarılı çalışmalara imza atan, AK Parti’nin Sancaktepe’de Belediye Başkanlığını kazanması için ekibiyle sürekli sahada olan Akpınar, Sancaktepe AK Parti İlçe Başkanlığına atandı. Akpınar, kuracağı yeni bir yönetim ve partiye kazandıracağı yeni üyelerle AK Parti’nin Sancaktepe’de gücünü koruması bekleniyor.

Sancaktepe İlçe Başkanlığına atanmasının ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Akpınar: “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan 'ın tensipleriyle, Genel Merkezimiz ve İl Başkanlığımızın istişareleri ile AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı görevi tarafıma tevdi edilmiştir. Bu onurlu görevi şahsıma layık gören Sn. Cumhurbaşkanımıza, Genel Merkez Teşkilatlanma Başkanımız Sn. Erkan Kandemir'e, İl Başkanımız Sn. Osman Nuri Kabaktepe’ye teşekkürlerimi sunuyorum. Allah, yâr ve yardımcımız olsun. Sancaktepe için inandığımız yolda yürüyeceğiz, işimiz vaktimizden çoktur” dedi.


1

Damal mesire alanında temizlik çalışması

2

GSF resim bölümü öğrencisi Ozan Çimli ödül kazandı

3

Ardahan Çamlıçatak Ormanında toplumsal farkındalık oluşturuldu

4

Öğrencilerden Başkan Demir’e 23 Nisan ziyareti

5

Ceren Abla Kreşinden 23 Nisan etkinliği