İŞİMİZ HİZMET, GÜCÜMÜZ MİLLET

Ardahan’ın tanınmış sevilen esnaflarından iş insanı Nilüfer Mutfağının sahibi Nizam Demirci, Karagöl mahallesi muhtar adaylığını açıkladı.

GÜNCEL 13.07.2023 12:02:00 0
İŞİMİZ HİZMET, GÜCÜMÜZ MİLLET

Ardahan’ın tanınmış sevilen esnaflarından iş insanı Nilüfer Mutfağının sahibi Nizam Demirci, yıllardır Karagöl mahallesinde halka hizmet verdiği iş yerinde mahallesinin sorunlarını ve çözüm önerilerini iyi bilen tanıyan bir kişi olarak bölgesindeki hizmet ağını genişletmek istediğini belirterek Karagöl Mahallesinden Muhtar Adayı olduğu açıkladı.

Ardahan halkının yakından tanıdığı Karagöl mahallesinin sevilen esnaflardan olan Nizam Demirci adaylığı ile ilgili yaptığımız görüşmede gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi. “Ardahan’da 20 yıldır Karagöl mahallesinde halkımıza hizmet vermekteyim. ‘2024’de yapılacak olan yerel seçimler için birlik ve beraberlik içinde mahallenin tüm sorun ve taleplerini yerine getirmek için mücadelemi daha şimdiden vermekteyim. Bugüne kadar vatandaşlarımızla sıcak ve samimi bir diyalog içinde olduk. Bundan sonrada olmaya devam edeceğim. Mahallemin sorun ve eksiklerini çok iyi bilen biriyim oluşturduğum tecrübeli ekibimle tespit çalışmalarımızı yapıyoruz çözüm önerilerini not ediyoruz. Ya Allah Bismillah diyerek, çıktığımız bu onurlu ve hizmet etme yolunda ekibimle birlikte sorunları çözmek için Mahallemin noksanlarını görüp bildiğim için adayım”.

Mahalleye hizmet etmekten onur duyacağının altını çizen Demirci, “Beni tanıyan tanımayan abilerimizden, ablalarımızdan, kardeşlerimizden destek istiyorum. Bu güne kadar esnaflık hayatımda halkımıza verdiğimiz hizmeti nasıl ki güzel yaptımsa muhtarlık görevini de en iyi şekilde yaparak kimseyi mahcup etmeyeceğim. İnanıyorum ki muhtar seçilersem Allah’ın izniyle inşallah herkesin kapısını çalıp derdine derman olacağım. Yaşlılarımızı, hastalarımızı,  özelikle gezeceğim. Esnafları her ay düzenli ziyaretlerde bulunup,  seslerine cevap vereceğim.  Muhtar olarak değil;  evlatları, kardeşleri olarak halka hizmet edeceğim. Elimden gelen hizmetin en güzelini yapmak için gece-gündüz demeden çalışacağım.” dedi.

Muhtar Adayı Nizam Demirci, sözlerinin sonunda Adayların seviyeli bir yarış içinde olması gerektiğini de ifade ederek “Tüm aday arkadaşlarıma başarılar dilerim. Sevgi, saygı içinde kırıcı olmadan seviyeli bir seçim yarışı olmasını temenni ediyorum. Allah yardımcımız olsun” diye konuştu.


1

ATSO’da Mesleki Yeterlilik Belgesi Sertifika töreni düzenlendi

2

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

3

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

4

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

5

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı