IŞIK: ?BABA NASİHATİNİ UNUTMADIK, ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ?

Ardahanlı genç iş adamlarından, AKER Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eren Ertuğrul Işık, bu yıl ilki yapılacak olan ?Ardahan EN´leri? ödül gecesinin ana sponsorluğunu üstlenerek memleketinin tanıtımı için büyük önem taşıyan bu özel çalışmaya destek olacağı

GÜNCEL 6.06.2021 10:27:06 0
IŞIK: ?BABA NASİHATİNİ UNUTMADIK, ÜSTÜMÜZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ?

Ardahanlı genç iş adamlarından, AKER Holding Yönetim Kurulu Başkanı Eren Ertuğrul Işık, bu yıl ilki yapılacak olan ?Ardahan EN´leri? ödül gecesinin ana sponsorluğunu üstlenerek memleketinin tanıtımı için büyük önem taşıyan bu özel çalışmaya destek olacağını açıkladı.

Hanak ilçesi Avcılar Köyü nüfusuna kayıtlı olan ve İstanbul´da dünyaya gelen Işık, çocuk yaşlardan başlayarak rahmetli babası Evsal Işık ile her yıl köyünü ziyaret ederek öncelikle memleket sevdasını kazandı. Her Ardahan sevdalısı gibi o da zaman içerisinde ata topraklarında bir şeyler yapmanın hayallerini kurdu. Genç yaşına rağmen büyük emeklerle Kocaeli´den başlayarak bugün tüm Türkiye´de başarılı projelere imza atan bir markanın kurucusu ve sahibi olan Eren Ertuğrul Işık, artık hayallerini hayata geçirmenin vaktinin geldiğini belirterek memleketi için önemli kararlar aldığını dile getirdi.

Ardahan EN´leri gecesi organizasyonunda ana sponsorluğu üstlenen Işık yaptığı açıklamada; ?Her Ardahanlı gibi bizde ekonomimizi belli bir seviyeye getirdikten sonra Ardahan´a bir çivi de olsa çakmak istedik. Mekanı cennet olsun bize Ardahan sevdasını aşılayan rahmetli babam Evsal Işık oldu. Vefat edene kadar bizi sürekli, ata topraklarına götürerek Ardahan´ı unutmamamızı ve yapacağımız bir şey varsa onları yapmamızı izah ederdi. Ekmek davası için gurbete çıkmak zorunda kalan birçok hemşerisinin olduğunu söyleyip, gurbette yaşamaktansa sılada kalmanın güzelliğini anlatıp, imkanı olanların Ardahan için bir şeyler yapmasının gerekliliğini dile getirirdi.

Bizde baba nasihatini unutmayarak uzun süredir aklımızda olan ve yakın zamanda hayata geçirmek istediğimiz bir projeyi bugün hayata geçirme kararı aldık. Bu kararı almamızda Ardahan Enleri ödül töreninin de çok büyük etkisi oldu. Memleketimizde iş sağlığı ve güvenliği yapan bir işletmenin olmadığını ve hemşerilerimizin bu hizmeti Kars ve Erzurum´dan alındığını duyduk. Bu bizi tabi ki üzdü. Buradan müjdesini vermek isterim ki Aker Holding bünyesinde çok yakında Ardahan ve Ardahanlıya hizmet verecek olan İş Sağlığı ve güvenliği firmamızı açarak hem bölgeye değer katmak hemde mütevazi sayıda da olsa istihdam katkı sağlamak hedefindeyiz.

Son olarak Ardahan´ımızın tanıtımında fayda sağlayacak böylesine muhteşem bir organizasyona imza atan Ardahan Medya Gazetesi ve Batıyakası Medya´ya teşekkürlerimi sunuyorum. Umarım bu özel proje her yıl düzenli olarak yapılmaya devam eder? şeklinde konuştu.


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!