İnternet Haber sitesi Atalay´dan özür diledi

AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay´ın Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım Günleri´nde yapmış olduğu açıklamayı ?Ak Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay´ın Utanmazlığına Bakın´ başlığıyla servis yapan internet haber sitesi önce haberi kaldırdı

7.11.2019 13:40:50 0
İnternet Haber sitesi Atalay´dan özür diledi

AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay´ın Kars-Ardahan-Iğdır Tanıtım Günleri´nde yapmış olduğu açıklamayı ?Ak Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay´ın Utanmazlığına Bakın´ başlığıyla servis yapan internet haber sitesi önce haberi kaldırdı ardından, Atalay´dan özür dileriz açıklaması yaptı.

İnternet Haber sitesinde yer alan haber şöyle;

Orhan Atalay´ın açıklaması sitemizde beyanını aşar şekilde yer almıştır özür dileriz

Ardahan AK Parti Milletvekili Orhan Atalay´ın bu yıl 4´üncüsü düzenlenen ?Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri?nde yaptığı konuşma sitemizde beyanını aşan bir yorumla aktarılmıştır. Sayın Orhan Atalay´dan bu haber için özür diliyoruz.

Bu yıl 4´üncüsü düzenlenen ?Kars, Ardahan, Iğdır Tanıtım Günleri?nde konuşma yapan AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, şunları söylemişti:

-"Tek bir toplum tipi, tekçi bir toplumsal yapı düşünülemez. Farklılıklarımız bizim için asla vazgeçemeyeceğimiz, olmazsa olmaz zenginliğimizdir. Tarih boyunca diktatör rejimler, tekçi yapılar, insanları kendilerine benzetmeye ısrar edenler kaybetmişlerdir, bundan sonra da kaybetmeye mahkumdurlar". 

Orhan Atalay´dan özür diliyoruz
Orhan Atalay´ın bu açıklaması sitemizde, sözlerinin ötesinde anlam ifade edecek şekilde yer almıştır. Kendisinden ve yanılttığımız okurlarımızından özür diliyoruz. 

/resimler/2019-11/7/1345537240057.jpg


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak