İnsan hakları kurulundan Emniyet’e 10 Nisan ziyareti

Ardahan İl İnsan Hakları Kurulu üyeleri 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bunuldular.

GÜNCEL 10.04.2023 16:34:00 0
İnsan hakları kurulundan Emniyet’e 10 Nisan ziyareti

Ardahan İl İnsan Hakları Kurulu üyeleri 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle İl Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bunuldular. 

Kurul üyeleri İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette kolluk personellerinin çalışma hayatında karşılaştıkları sorunları hakkında bilgiler alarak, kurul tarafından hazırlanan tanıtıcı afiş ve broşürlerle bilgilendirme yaptılar. 

Polis Teşkilatının, 10 Nisan 1845'ten bu yana millî birlik ve beraberliğimizin korunması, Kamu düzeninin sağlanması gibi son derece zor bir görevi yerine getirdiklerine vurgu yapan İnsan Hakları Kurul üyeleri, “ Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğünü korumak, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve asayişi temin etmek gibi önemli görevleri başarıyla yerine getirerek vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşamasını sağlayarak milletimizin gönlünde de hak ettiği yeri almıştır. Terörle mücadele, kaçakçılık ve organize suçlar, hırsızlık, trafik ve olay yeri incelemeden, özel harekat birimlerine kadar gece gündüz demeden canı pahasına fedakârca çalışan, halkın refah ve huzurunun en büyük güvencesi olan Türk polis teşkilatının 178'inci kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz” dediler.

İl Emniyet Müdürü Ünsal Hayal ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İnsan Hakları kurul üyelerine teşekkür etti.


1

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak

2

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

3

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

4

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

5

Arıcılık Çalıştayı yapılacak