İlk Aday, Toksoy oldu

AK Parti´de 31 Mart 2019 yerel Yönetim Seçimleri için belediye başkanlığı ve meclis üyelikleri için aday adaylık süreci başladı.

GÜNCEL 9.11.2018 11:47:14 0
İlk Aday, Toksoy oldu

AK Parti´de 31 Mart 2019 yerel Yönetim Seçimleri için belediye başkanlığı ve meclis üyelikleri için aday adaylık süreci başladı.
AK Parti İl başkanlığına Belediye Meclis üyeliği adaylığı için ilk başvuran isim Tarım İl Müdürlüğünden emekli olan İdari ve Mali İşler Şube Müdürü Ensar Toksoy oldu.
Belediye Meclis üyeliği için başvuruda bulunan Ensar Toksoy ?Öncelikle, 2019 yerel seçimlerinin Ardahan´ımıza ve Türkiye´mize hayırlar getirmesini diliyorum. Serhat şehrimiz Ardahan´a hizmet etmek bizler için büyük bir onurdur. Bu onuru yaşamak ve yaşatmak için Ardahan Belediye Meclis üyeliğine aday adaylığımı açıklamış bulunuyorum. "Biz, halka hizmet Hakka hizmettir? felsefesi ile , taş üstüne taş koymak, kentimizin derdiyle dertlenmek için yola çıkmış bulunmaktayız. Bu kutlu yolda diğer aday adayı arkadaşlarımızı da başarılar diliyorum? dedi.
Ardahan´da Tarım, Hayvancılık ve Arıcılık için önemli projelerde yer aldığını söyleyen Toksoy, Tarım ve Orman Batanlığınca uygulanan projelerde ?Tarım , Hayvancılık ve Arıcılık´da Ardahan´ın kalkınması için uzun yıllar çalıştık. Bundan sonra bu tecrübelerimi Ardahan´a hizmet aşkıyla kentimizin kalkınması için kullanmak istiyorum? dedi.
Toksoy ?2019´de el ele vererek, Ardahan´da yeniden iktidar olmak için tüm gayretimizi göstereceğiz. Meclis üyeliği aday adaylığımı destekleyen ve bu yolda bana cesaret veren herkese teşekkür ederim´´ Dedi.
Toksoy , 21.01.1985 yılında Tarım ve Köyişleri Bakanlığı´na bağlı, Ardahan eski adıyla Arıcılık Araştırma İstasyonu, şimdiki adıyla Kafkas Arısı Üretim, Eğitim ve Gen Merkezi Müdürlüğünde göreve başladı. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı bünyesinde (Ardahan Tarım İl Müdürlüğü ve Arıcılık Üretme İstasyonu Müdürlüğünde) 35 yıldır arıcılık mesleği ile ilgili olarak proje uygulama ve saha çalışmalarına teknik eleman ve koordinatör olarak katıldı. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı´nca 2002 yılında uygulanmaya başlanan ?Ülkesel Arıcılık Projesi? kapsamında ?Kafkas Arı Irkının Korunması ve Muhafazası? konulu alt projesinde koordinatör yardımcısı olarak 6 yıl görev aldı. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı´nca 2002 yılında uygulanmaya başlanan ?Flora Haritası Projesi? kapsamında, Ardahan ve Iğdır İllerinin Flora Tespit çalışmalarında görev aldı. 2002-2004 yılları arasında Ardahan Arıcılık Üretme İstasyonu Müdürlüğünde Müdür Yardımcısı olarak idari görevde bulundu. Tarım ve Köyişleri Bakanlığı´nca, 2006 yılında Ülkemizde görülen arı ölümleri ile ilgili olarak Tokat, Sivas, Erzincan, Tunceli, Elazığ ve Malatya İllerinde teknik ve saha çalışmalarına Ekip Başkanı olarak katıldı. 2000-2008 yılları arasında Bakanlık adına Doğu Anadolu Bölgesinde ana arı üretim işletmelerine ait izin verme ve kontrol işlerinde bulundu. 2011-2013 Yılları arasında Ardahan Üniversitesi Kafkas Arı Uygulama ve Araştırma Merkezinde Müdür yardımcısı olarak görev yaptı. 2013-2018 yılları arasında Ardahan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünce yürütülen AKAK projesinde Koordinatör Yardımcısı ve Koordinatör, Dap Projesi (Doğu Anadolu Projesi) Sorumlusu ve İdari ve Mali İşler Şube Müdürü görevlerinde bulundu.
Toksoy , 16 Ekim 2018 tarihi itibariyle emekliye ayrıldı.


1

Ardahan’da uyuşturucu operasyonu

2

Ardahan’da bayramın 'tatlı telaşı' şimdiden başladı

3

Ardahan’da taksi durakları yenileniyor

4

Gürçayırlılar taziye evine kavuştu

5

Espina Bayan Kuaförü yeni yerinde hizmete açıldı