İlçede ?Hayat Boyu Öğrenme? Sergisi Açıldı

Hanak İlçe Halk Eğitim Müdürü Cimşit Çakıcı ?Hanak Halk Eğitim Merkezinin her zaman, her yerde, herkes için eğitim sloganı ile her yaşa, ilgiye ve çağın ihtiyaçlarına uygun eğitimlerin verildiği Hayat Boyu Öğrenme Kurumu´dur.

EĞİTİM 9.06.2021 12:02:36 0
İlçede ?Hayat Boyu Öğrenme? Sergisi Açıldı

Ardahan ili Hanak ilçesinde Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından, "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinlikleri çerçevesinde yıl sonu sergisi açtı.

Hanak Halk Eğitim Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen yılsonu sergisinde, kursiyerlerin yıl boyunca yaptıkları; el işleri, arıcılık gibi çalışmalardan örnekler sergilendi.

Serginin açılışına; Hanak Kaymakamı Osman Oğuz Ekşi, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğraş Akay, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Misir, İlçe Emniyet amiri vekili Resul Demir, Yazı işleri Müdürü Talip Çoban, davetliler ve halk katılırken, katılımcıları Hanak İlçe Halk Eğitim Müdürü Cimşit Çakıcı karşıladı.
Açılış töreninde gazetecilere açıklamalarda bulunan Hanak İlçe Halk Eğitim Müdürü Cimşit Çakıcı ?Hanak Halk Eğitim Merkezinin her zaman, her yerde, herkes için eğitim sloganı ile her yaşa, ilgiye ve çağın ihtiyaçlarına uygun eğitimlerin verildiği Hayat Boyu Öğrenme Kurumu´dur.

Kurumumuz okumakta olanlara ve meslek dallarında daha yeterli gelmek isteyenlere eğitim vermektedir.  2020-2021 eğitim öğretim yılında biten kurslarımızın yanı sıra isteğe bağlı kurslarımız devam edebilir.

Sergimiz, bir yıl boyunca verilen emeğin karşılığı, bir meyvesidir. Emeği geçen herkese teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Başta kurs öğretmenlerimiz olmak üzere kursiyerlerimizi tebrik ediyorum? diye konuştu.
Hanak Halk Eğitim Müdürü Cimşit Çakıcı "Hayat Boyu Öğrenme Haftası" etkinlikleri, 14 Haziran Pazartesi günü son bulacaktır dedi.

/resimler/2021-6/9/1206372447720.jpg

/resimler/2021-6/9/1207030416948.jpg


1

Bakan Işıkhan’ın çevrimiçi katılımıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı yapıldı

2

Ardahan Üniversitesi, ABD'deki Gazze protestolarında öğrencilere yönelik şiddeti kınadı

3

Yeşil sahanın sultanları grup liderini ağırlayacak

4

Ardahan'da Engelliler ve Kuruluş Personeli birlikte fidan bakımı yaptı

5

KURBANLIKLAR CEP YAKIYOR