İL İNSAN HAKLARI KURULUNDAN ANLAMLI ZİYARETLER

İl İnsan Hakları kurulundan Huzur Evi ve Rehabilitasyon Merkezi ziyareti

3.12.2023 12:00:00 0
İL İNSAN HAKLARI KURULUNDAN ANLAMLI ZİYARETLER

Ardahan İl İnsan Hakları Kurul Başkanı Vali Yardımcısı Yakup Papaker başkanlığında, il insan Hakları Kurul üyelerince  Ardahan Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğünde bulunan yaşlı ve yatalak vatandaşların durumu ile ilgili yerinde inceleme yapmak ve bilgi edinmek üzere ziyaretlerde bulundular. 

Ardahan Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı faaliyetlerini yürüten Ardahan Huzurevi Müdürlüğü, ve Engelsiz Yaşam Bakım,  Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürlüğü İnsan Hakları Kurulu üyeleri tarafından ziyaret edildi.

İnsan Hakları Uygulamalarını yerinde görmek amacıyla yapılan ziyarette kurul üyeleri, kurum yetkilileri ve kurumdan hizmet alan vatandaşları da dinleyerek istişarelerde bulundular.

Vali Yardımcısı Yakup Papaker ve kurul üyeleri yaşlılarla teker teker ilgilenerek kendileri ile sohbet ederek durumları hakkında bilgi aldı.  İnsan Hakları Kurul üyelerince Huzurevinde yaşlıların yaptığı etkinlikler yerinde incelenerek kurum çalışmaları ve fiziki koşulların uygunluğu kurul üyelerince incelendi. Huzurevinde kalan yaşlı vatandaşlar ziyaretten çok memnun kaldıklarını dile getirdiler. 

Huzurevi sakinleri ve Engelsiz Yaşam Bakım,  Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezindeki vatandaşlar ile yakından ilgilenerek onlarla sohbet eden Vali Yardımcısı Yakup Papaker, Devlet olarak yaşlılarımızın her zaman yanlarında olduğunu, saygıdeğer büyüklerimize huzur ve sağlık dolu uzun ömürler dilediğini belirtti.


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak