İl Emniyet Müdürlüğü dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı

Ardahan il Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik şube Müdürlüğü dolandırıcılık olaylarına karşı halkı bilgilendirmek amacıyla esnaf ve vatandaşlara Polis- Savcı sizden para-kontör istemez’ yazılı broşür dağıttı

GÜNCEL 10.03.2022 11:28:00 0
İl Emniyet Müdürlüğü dolandırıcılık olaylarına karşı uyardı

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan İl Emniyet Müdürlüğü Toplum destekli polis ekipleri kent merkezinde dağıttığı el broşürleri ile vatandaşları ve esnafları dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıyor. Son aylarda artan dolandırıcılık olaylarına karşı Toplum destekli polis ekipleri vatandaşları, hazırlanan el broşürü ile dolandırıcılık olaylarına karşı bilinçlendirilmeye çalışılıyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis şube ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında hazırlanan el broşürlerinde 'Kontör ve para dolandırıcılarına karşı dikkatli ve uyanık olalım. 'Polis kontör para istemez' başlıklarında çeşitli bilgiler veriliyor.

Broşürlerle, sizi arayarak kendini POLİS, ASKER, SAVCI VB olarak tanıtıp size bir terör örgütüne üye olduğunuzu hesabınızın terör örgütleri tarafından kullanıldığını bu durumdan kurtulmak için verdikleri hesaba para yatırmanız gerektiğini söyleyenlere mesaj atarak, Kol saati, Telefon, Para ödülü kazandığınızı belirterek kimlik bilgilerinizi, kredi kartı bilgilerinizi, isteyenlere kesinlikle inanmayınız, sorularına cevap vermeyiniz, dedikleri hiçbir şeyi yapmayınız durumu hemen 155 Polis imdat hattına bildiriniz bu tür kişilere kesinlikle inanmayınız' uyarılarında bulunuluyor.

 


1

VALİLİKTEN ÇEVRE TEMİZLİĞİ SEFERBERLİĞİ

2

Kura Spor sahasında grup liderine farklı mağlup oldu

3

Başkan Budak, Göle Kadın Kooperatifi toplantısında katılımcılara projelerini aktardı

4

Ardahan’da pompalı tüfekle çevreye rastgele ateş açan şahıs etkisiz hale getirildi

5

Başkan Faruk Demir, kimse verdiği oydan pişman olmayacak