İKİNCİ EL EŞYA RAĞBET GÖRÜYOR

Ardahan´da son yıllarda ikinci el mobilya ve beyaz eşya alım satımında artış gözlendi.

GÜNCEL 17.02.2021 16:48:04 0
İKİNCİ EL EŞYA RAĞBET GÖRÜYOR

ŞENOL KİRMAN

Ardahan´da son yıllarda ikinci el mobilya ve beyaz eşya alım satımında artış gözlendi. Kimileri mağazalardan daha yeni mobilya ve beyaz eşya alıp eskisini satarken kimisi ise parası olmadığından dolayı ihtiyacını daha ucuz alabildiği ikinci el eşya satan spotçuların yolunu tutuyor.

Ardahan´da spot ve ikinci el eşya satan Mavi Spot işletmecisi Tanju Bozkurt, ?Son yıllarda ikinci el mobilya ve beyaz eşya alım satımına ilgi arttı. İkinci el eşyayı daha çok dar gelirli aileler alıyor. Pandemiden dolayı alım gücü az olan insanlar ikinci ele daha çok rağbet gösteriyor. Müşterilerimizin arasında bekarların yanı sıra yeni evli olanlar da var. Tayini çıkan memurlar da ikinci el almayı tercih ediyor. Bu sene okullar açılsa üniversiteli öğrenciler, kiraladıkları evler için ikinci el alıyor.? dedi.

İkinci elde fiyatların gayet uygun olduğuna dikkat çeken Bozkurt, ?Bozuk ürün vermiyoruz. Gelen beyaz eşyaları önce kontrol edip alıyoruz. Arızası var mı yok mu onu tespit ediyoruz. Ona göre fiyat verip alıyoruz, arızasını giderdikten sonra satışa sunuyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli? diye konuştu.

Dar gelirli vatandaşın mağazalardan alamadığı ürünün ikinci elini çok uygun bir şekilde aldığını belirten Bozkurt, ?Mağazalarda sıfır ürünler çok pahalı. Mağazamızda başta koltuk takımı olmak üzere, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırınlı ocak, televizyon, masa, çekyat, baza, yatak odası takımı ve elbise dolapları gibi tüm ürünleri bulmak mümkün? diye konuştu.


1

Posof Belediyesinin güncel borcu belediye binasına asıldı

2

Temizlik ekibinden başkan Demir’e hayırlı olsun ziyareti

3

Şehirlerarası Otobüs Terminali denetlendi

4

Milletvekili İncesu’ya mecliste önemli görev

5

Çıldır Gölü'nde kutupları aratmayan görüntüler