İKİ ODA ORTAK ADAYINI BELİRLEDİ

ESOB ve AŞOB'un ortak adayı Fahrettin Görmüş oldu

GÜNCEL 13.04.2022 14:43:00 0
İKİ ODA ORTAK ADAYINI BELİRLEDİ

Mayıs ayının ilk haftasında yapılacak Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği seçimi öncesi sürpriz gelişme yaşandı. Odalar Birliği Yönetim Kurulu üyesi olan Fahrettin Görmüş, Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın ortak adayı oldu.

ALİHANOĞLU: GÖRMÜŞ’ÜN ADAYLIĞI ESNAFIMIZA HAYIRLI OLSUN

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İskender Alihanoğlu, “7 Mayıs’ta yapılacak Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği seçimi için Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla ortak karar aldık ve Fahrettin Görmüş’ü aday göstereceğiz. Sayın Görmüş’ün adaylığı ilimize ve esnafımıza hayırlı olsun” dedi.

ÖZER: BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ KORUYALIM

Ardahan Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Asim Özer ise, Ramazan ayının birlik ve beraberlik ayı olduğuna dikkat çekerek Fahrettin Görmüş’ün iki odanın ortak adayı olduğunu söyledi.

Özer: “Bizim amacımız birlik beraberliğimizi korumak ve esnafımızın sorunlarına çözüm üretmektir. ESOB ve AŞOB’un ortak adayı olan Fahrettin Görmüş’e diğer odalarında destek vermesini talep ediyor ve karma bir yönetimin oluşmasını bekliyoruz” dedi.

GÖRMÜŞ: PROJELERİMİ HAYATA GEÇİRECEĞİM

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlarına ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür eden Odalar Birliği Başkan adayı Fahrettin Görmüş, “Bu onuru ve şerefi bana laik gördüğünüz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Esnaf camiasında inşallah bu görevi sizleri de mahcup etmeden daha iyi yerlere getirip daha güzel bir hizmet sunacağız. Benim daha önceden projelerim vardı inşallah odalar başkanlığı sırasında gerçekleştirip gerçekten esnafımızı ve Ardahan’ımızı daha iyi yere getireceğiz. Gerek burada bulunan başkanlarımız gerekse burada bulunmayan ama hep beraber yol alacağımız yol arkadaşlarımızla çok güzel bir vizyonla Ardahan ve esnafımız için en iyisini yapacağız. Hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

29 DELEGE OY KULLANACAK

7 Mayıs’ta seçime gidecek olan Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’nin toplam 29 delegesi bulunmaktadır. Fahrettin Görmüş’ün mevcut Başkan Yılmaz Kaya’dan desteğini çekmesi sonucu Kaya’nın oyu 14’e düşerken, ESOB ve AŞOB’un desteklediği aday olan Fahrettin Görmüş ise 15 oyla Odalar Birliği’nin başkanı seçilmesi bekleniyor.


1

Birleşik Kamu-İş Konfederasyonundan 1 Mayıs açıklaması

2

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

3

Fatih Erbakan Göle halkına teşekkür için geliyor

4

ARÜ’den Gürcistan üniversitelerine ziyaret

5

Otomobilde, sevdiği şarkıları dinleyerek gezme hayali gerçekleşti