İhtiyaç Sahibi Ailelere kurban eti dağıtıldı

Ardahan'da ihtiyaç sahibi ailelere 3 büyükbaş kurban eti dağıtıldı. Kurbanlar, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldürdü

GÜNCEL 17.04.2024 11:51:00 0
İhtiyaç Sahibi Ailelere kurban eti dağıtıldı

Haber: Bedrettin Şuay

Ardahan İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Ardahan Şubesi iş birliğiyle gerçekleştirilen yardım çalışmaları kapsamında, ihtiyaç sahibi ailelere 3 büyükbaş kurban dağıtıldı. Kurbanlar, ihtiyaç sahibi ailelerin yüzlerini güldürdü.

İl Müftülüğü ve TDV Ardahan Şubesi'nin koordinasyonunda gerçekleştirilen çalışmada, toplumun yardıma ihtiyacı olan kesimlerine ulaşmak ve onların yardımlarla bir nebze olsun yüklerini hafifletmek hedeflendi.

Kurbanlar, Ardahan'da belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi. Dağıtım sürecinde Din Görevlileri, TDV Kadın Kolları ve gönüllüler aktif rol aldı. Dağıtımın ardından ihtiyaç sahibi aileler, yardımlardan dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürlerini iletti.

Yapılan yardımların toplumda dayanışma ve yardımlaşma duygularını güçlendirdiği belirtilirken, Din Görevlileri, TDV Kadın Kolları ve gönüllülerin emeklerine vurgu yapıldı.

Bu tür yardımların, toplumun her kesimine ulaşarak sosyal dayanışmayı güçlendirdiği ve ihtiyaç sahiplerinin yalnız olmadıklarını hissettirdiği ifade edildi.

 


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!