?HUDUT? GAZETESİNDE YENİ DÖNEM BAŞLADI

Ardahan´da yayın hayatına devam eden iki yerel gazeteden biri olan Hudut Gazetesinde yönetim değişimi yaşandı.

9.10.2020 12:00:58 0
?HUDUT? GAZETESİNDE YENİ DÖNEM BAŞLADI

Ardahan´da yayın hayatına devam eden iki yerel gazeteden biri olan Hudut Gazetesinde yönetim değişimi yaşandı.

Geçtiğimiz günlerde gazete ortaklarının bir araya geldiği toplantıda alınan kararlar hakkında kamuoyuna açıklamalarda bulunan Ardahan Medya Grup Ltd. şirketi bünyesindeki Hudut Gazetesinin yeni Genel Müdürü seçilen Barış Bilgin yeni dönemle ilgili olarak hedefini şöyle açıkladı: ?Amacımız Ardahan´da her kesimin sesi olmak ve başarı çizgimizi yukarıya taşımak olacaktır? dedi.

Ardahan Medya Grup Genel Müdürü Barış Bilgin ve Yardımcılığına getirilen Akın Kılıç yeni dönemle ilgili olarak bir mesaj yayınladılar.

Medya Grup olarak yeni döneme yeni bir isimle başlayacaklarını söyleyen Bilgin, Hudut Gazetesi olarak yayın yapan yerel gazetemiz bundan böyle ?Ardahan Medya Gazetesi? olarak yayın hayatına devam edecektir.

Gazete´nin başarı grafiğinin her geçen gün yükselerek devam edeceğini ifade eden Genel Müdür Bilgin, ?Bilindiği gibi, 3 yıl önce Ardahan basınının en güzide gazeteleri olan Alsancak, Ardahan ses, 23 Şubat, Süreç ve Hudut Gazetelerinin birleşmesiyle kurduğumuz Ardahan Medya Grup Ltd. Şti. bünyesinde Ardahan Hudut Gazetesi olarak yayın hayatına devam etmekteydi. Geçtiğimiz hafta şirket ortaklarımızla yaptığımız toplantı neticesinde gazetemizde yönetim değişikliği yaşanmıştır. Tüm ortaklarımızın oy birliği ile alınan karar ile ben ve Akın Kılıç görevlendirilmiş olup, gazetemizin yeni yayın politikasını belirleme görevi bizlere verilmiştir.  Bizde şirketimizin ortak gazetesini Ardahan´da ses getiren bir gazete konumuna getireceğimize inanıyorum. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Gazi Mustafa Kemal Atatürk´ün dediği gibi ??Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır.? Sözünü kendimize diskur edinerek halkımızın gözü kulağı olacağız. Sorunlara gözlerimizi kapatmayacağımız gibi kamuoyunun bilmesi gereken haber niteliğindeki her bilgiyi değerli hemşerilerimize ve gazete okurlarımıza ulaştıracağız? açıklamasında bulundu.

Öte yandan medya şirketinin yeni yönetimi Barış Bilgin ve yardımcısı Akın Kılıç, Hudut Gazetesinin eski Genel Müdürü Deniz Başlı ve Yardımcısı Mehmet Alkan´a da hizmetlerinden dolayı teşekkür ettiklerini dile getirdiler.


1

İl İnsan Hakları Kurulundan “Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği günü” ziyaretleri

2

BUZAĞI DESTEKLEMELERİ ÖDENİYOR

3

Ardahan Belediyesinin bahar temizliği devam ediyor

4

Arıcılık Çalıştayı yapılacak

5

Başkan Kurukaya’dan vatandaşlara “çevre” çağrısı