HOT DÖNER’DEN SİPARİŞ VER ÇEKİLİŞE HAK KAZAN!

Ardahan’da HOT Döner büyük bir kampanya başlattı.

GÜNCEL 29.06.2022 14:30:00 0
HOT DÖNER’DEN SİPARİŞ VER ÇEKİLİŞE HAK KAZAN!

Ardahan’da HOT Döner büyük bir kampanya başlattı. 01 Haziran 2022 -15 Eylül 2022 tarihleri arasında HOT Döner’den tek seferde 50 TL. ve katları tutarında her 50 TL’ye bir çekiliş kuponu kazanıyor. HOT Döner, çekiliş sonucunda müşterilerine Motosiklet, Çamaşır Makinası, Televizyon ve Cep telefonu hediye verecek.

1996 yılında gıda alanında çalışmalarına başlayan, 2011 yılında da dönercilik sektörüne atılan   HOT Döner adıyla bugün, 25'i İstanbul'da olmak üzere ülkemizde 27 ayrı ilde toplam 75 ayrı noktada hizmet veriyor.

 Özel formüllü sosuyla taçlandırdığı, Türk damak tadının vazgeçilmez lezzeti olan döneri, tüm dünyaya yayan ve  %100 yerli sermayeli bir yapısı olan, Hot Döner, hedeflerini; ürün kalitesinde standardizasyonu korumak, hijyen ve sağlık standartlarından taviz vermeyen yapısını tüm süreçlerinde uygulamak, lezzetli ve kaliteli ürünlerini erişilebilir rakamlarla sunmak ve mutlu şubeler yaratmak olarak belirledi.

Türkiye'nin doğusundan batısına, güneyinden kuzeyine, kısaca her yerinde yaygınlaşmaya ve kısa süre içinde de dünyaya açılmaya hazırlanan HOT Döner, Ardahan’da büyük bir kampanya başlattı.

01 Haziran 2022 -15 Eylül 2022 tarihleri arasında HOT DÖNER’den tek seferde 50 TL. ve katları tutarında her 50 TL.’ye bir çekiliş kuponu kazanıyor. Çekiliş sonucunda müşterilerine Motosiklet, Çamaşır Makinası, Televizyon ve Cep telefonu kazandıracak olan HOT DÖNER, hem müşterilerinin karnını enfes döner çeşitleri ile doyuruyor, hem de hediyelerden birini kazanma şansını sunuyor.

 


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu