Hot Döner´den görkemli açılış

Ardahan´da döner sektörüne yeni bir heyecan katacak olan Hot Döner, dualarla hizmete açıldı.

GÜNCEL 10.09.2021 20:14:43 0
Hot Döner´den görkemli açılış

Ardahan´da döner sektörüne yeni bir heyecan katacak olan Hot Döner, dualarla hizmete açıldı.

?Tadımlık, değil doyumluk? sloganıyla Türkiye´de dönerin sıra dışı markası haline gelen özel soslu Hatay döneri yapan Hot Döner´in Ardahan´daki ilk şubesi düzenlenen törenle açıldı.

Kongre Caddesinde hizmete giren Hot Döner´in görkemli açılış törenine Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, ATSO Başkanı Çetin Demirci ve çok sayıda davetli katıldı.

Törende Hot Döner sahipleri Fuat Bucan ve Çağlar Yılmaz, davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendi. Duaların okunmasının ardından Hot Döner´in açılış kurdelesini Belediye Başkanı Faruk Demir, ATSO Başkanı Çetin Demirci ve işletme sahipleri Fuat Bucan ve Çağlar Yılmaz kesti. Açılışın ardından, işletme sahiplerine hayırlı olmasını dileyen davetliler, Hatay usulü et ve tavuk dönerinin tadına baktı.

Törende konuşan Hot Döner sahipleri Fuat Bucan ve Çağlar Yılmaz, ?Ardahan´da döner sektöründe yeni bir soluk getirdik. Türkiye´de herkesin kabul gördüğü yöntemler ile dönerimizi hazırlayıp, müşterilerimize sunuyoruz. Ardahan´da bir eksiklik olduğunu fark ettik. Tadımlık, değil doyumluk parolası ile bu işletmemizi açtık. İş yerimizde hijyen ve temiz bir görüntüye önem verdik. Müşteri memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Herkesi özel soslu Hatay dönerini denemeye davet ediyoruz. Lezzetimizi müşterilerimizin ayağına götürüyoruz. Merkezde her yere paket servisimiz var. Ardahanlıların bu işletmemize sahip çıkacağına gönülden inanıyoruz. Açılışımızda bizleri onurlandıran tüm misafirlerimize teşekkür ederiz? diye konuştular.


1

Ardahan’da uyuşturucu operasyonu

2

Ardahan’da bayramın 'tatlı telaşı' şimdiden başladı

3

Ardahan’da taksi durakları yenileniyor

4

Gürçayırlılar taziye evine kavuştu

5

Espina Bayan Kuaförü yeni yerinde hizmete açıldı