Hoç-Fed´de Devir ?Teslim Yapıldı...

Hoçvan Dernekler Federasyonu Başkanlığına Burhan Özer getirildi.

GÜNCEL 19.03.2021 11:51:58 0
Hoç-Fed´de Devir ?Teslim Yapıldı...

Geçen hafta Cumartesi günü kongresi yapılan Hoçvan Dernekler Federasyonu bu hafta başında devir teslim töreni yapıldı./resimler/2021-3/19/1155055663440.jpgGeçen hafta cumartesi günü kongresi yapılan Hoçvan Dernekler Federasyonu bu hafta başında devir teslim töreni yapıldı. Devir teslim töreninde eski yönetim, yeni yönetime hayırlı olsun dileklerini iletirken, yeni yönetim ise her şeyi ile örnek, yerindeyse dört ?dörtlük bir kurum teslim aldıklarını belirterek Türkan Yılmaz ve yönetimine teşekkür ettiler?

Başkanlığa seçilen Burhan Özer, ?bizden önceki yönetim 100 yakın öğrenciye burs vermesi, bu kriz döneminde artı bir bütçeyi bizlere teslim etmesi, Hoçvanlı işsiz üniversite mezunları için İBB ile ortak proje geliştirilmesi, Ardahan´da kadın meclisi açılmasının kararının alınması.. gibi çok önemli projelerle örnek bir kurum bize teslim ettiler hepsine teşekkür ediyoruz? dedi.

Hoç-fed yeni eski diye bir şeyinde olmadığını ifade eden Başkan Özer, ?hepimiz el birliği ile kurumumuzu halkın ihtiyaçları doğrultusunda daha da işler hale getirmek için neler yapabiliriz yönünde hep birlikte /resimler/2021-3/19/1155489258050.jpgçalışacağız. Bu kurumda aslı olan ben değil, biz gerçeğidir. Alacağımız kararlar, atacağımız adımlar üye ve delegelerimizin görüş, öneri ve onayı alındıktan sonra hayat bulacaktır? ifadelerini kullandı.

Yöneticilerin karşılıklı fikir alışverişinde bulunduğu devir teslim töreninin ardından, yeni yönetim ile eski yönetimde bulunan bayan yöneticilere çiçek takdim ederek hatıra fotoğrafları çekilerek son buldu.


1

Çamlıçatak Köyünde hayvanlar su içsin diye yürüyüş yolu yapıldı

2

Doğu Yılmaz’a vitrin maçı

3

Çiftçiler, TARSİM Sigortası Hakkında Bilgilendirildi

4

Yangınları önlemek için ormandaki çöpler toplandı

5

Öğrenciler bilim fuarında yeteneklerini sergilediler