Herkes evine bir yerel gazete alıp, yerel basına destek olmalıdır

Gelecek Partisinden gazetemize 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ziyareti.

GÜNCEL 11.01.2021 14:31:27 0
Herkes evine bir yerel gazete alıp, yerel basına destek olmalıdır

Gelecek Partisi Ardahan İl Kadın Kolları Başkanı Melike Gökçe, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Derya Çimen, İl Teşkilat Başkanı Birgül Dülge ve İl Mali İşler Başkanı Doğan Can Demir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Ardahan Medya Gazetesi Sorumlu Müdürü Barış Bilgin´i ziyaret etti.

Basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlayan İl Teşkilat Başkanı Birgül Dülge, ?Siyasiler ile kamuoyu arasında aracılık yapan ve köprü kurmamızı sağlayan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyorum. Doğru ve tarafsız haberlerin topluma ulaşması için çok emek harcıyorsunuz. Pazar günü sokağa çıkma yasağı olduğu için bugün gelmek istedik. Ve buradan Ardahan halkına seslenmek istiyorum, sesimiz kulağımız olan yerel basının ayakta kalabilmesi için, her bireyin kendi evine bir yerel gazete alarak, yerel basına destek vermesini istiyor ve çağrıda bulunuyorum? dedi.

Gelecek Partisi Ardahan İl Kadın Kolları Başkanı Melike Gökçe, parti olarak 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olması ve bu süreçte yerel basınımız olan değerli basın mensuplarımızın çalışan gazeteciler gününün anlam ve önemi açısından her eve bir yerel gazete diyoruz.

Ülkemizde olduğu gibi ilimizde yerel basının yeri çok önem arz etmektedir. Sosyal etkinlik ve farkındalığın yazılı basın ve görsellerle halka sunan yerel basınımız başta olmak üzere tüm basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutlarken, sözde kalmaması ve gazetecilerimize sahip çıkmak adına her eve bir yerel gazete alımı yaparak pandemi sürecinde zor koşulların temsilcilerine destek olmak halk olarak bizlerin vazifesi olduğunu düşünüyorum. Basın mensuplarına her zaman ihtiyacımız var. Gazetecilerimizi önemsiyoruz. Kendilerine çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. Kendilerine güveniyor ve inanıyoruz" dedi. 


1

210 çiftçiye 45 ton korunga tohumu dağıtıldı

2

Deneysel-Bilişsel Psikoloji Sempozyumu bu yıl ARÜ’de gerçekleştirildi

3

ARÜ Kalkındırma Vakfı büyümeye devam ediyor

4

Çıldır Öğretmen Evine ilk kazma vuruldu

5

AK Parti Belediye Meclis Grubu’ndan basın açıklaması!