Her mahalleye taziye evi

Ardahan Belediyesi tarafından hayırseverlerin destekleriyle her mahalleye taziye evi yapılacak.

BELEDİYE 14.05.2023 12:50:00 0
Her mahalleye taziye evi

Ardahan Belediyesi tarafından hayırseverlerin destekleriyle her mahalleye taziye evi yapılacak. Göreve geldiği ilk günden beri Ardahan’a kalıcı eserler üreterek hizmet odaklı çalışan Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, Ardahan’ın 7 mahallesine taziye evi kazandırıyor.

Başkan Faruk Demir: “Ardahan’ımızda 7 mahallemize taziye evlerini kazandıracağız. Taziye evlerinin yapımına 15 gün içerisinde başlayacağız. Hayırseverlerimizin destek sunduğu taziye evlerimizi en kısa süre içerisinde hizmete açacağız” dedi.

MUHTARLIK VE TAZİYE EVİ AYNI ALANDA OLACAK

Taziye evlerinin yaz bitmeden faaliyete geçeceğini belirten Başkan Demir şunları söyledi: “7 mahallemizde de Belediye’ye ait yer temin ettik. Taziye evlerinin hemen yanı başına muhtarlık binası da yapıyoruz ki daha güvenceli olsun diye, 2 tane hayırseverimiz birisi Saniye Erdoğan, daha önceki Tekstil fabrikamızı ve Kura üzerine köprümüzü yapan oğulları Selami Erdoğan tarafından sponsor oldu. Bir diğer hayırseverimiz de Sugöze (Cincorop) köyünden gitme Erbal Ünal, onlara da çok teşekkür ediyorum güzel Ardahan’ımıza sahip çıktıkları için. Eğer hayır işlemek isteyen hemşerilerim varsa, Ardahan’ı daha da güzelleştirelim diyen varsa da buyursun gelsin. Biz belediye olarak finansal olarak hazırız ama hemşerilerimizin hayırlarını da bekliyoruz. Bu sezon sonunda kışa girmeden 15 gün içinde temellerini atacağız. İsteyen muhtarımız olursa bir hemşire sağlık ocağını da yanına ekleyeceğiz. Belediye Meclis üyelerine de teşekkür ediyorum bu projeyi onayladıkları için. Ardahan’a yakışır projeleri daha da Ardahan’a ekleyeceğiz.” 


1

Bilişim Uzmanı Işıklı, teknoloji kampına katıldı

2

11. YEŞİLAY BİSİKLET TURU 5 MAYIS PAZAR GÜNÜ DÜZENLENİYOR

3

Hanak hayvan pazarında temizlik ve onarım çalışmaları başladı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden gazetemize teşekkür

5

ARÜ mezuniyet töreni tarihi belli oldu